MVP potpisao ugovor na deset godina!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.09.2017.
16:57
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "ESPN" američki košarkaš parafirao je nezapamćen ugovor.

EPA/LARRY W. SMITH
EPA/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Rasel Vestbruk je minulog leta ostao bez svog "partnera u zločinu" Kevina Durenta, krilni košarkaš je odlučio da svoju sreću potraži u najjačem klubu na svetu, Golden Stejt Voriorsima.

Vestbruk je tako ostao usamljen u Oklahomi, dobio je pomoću Viktoru Oladipu, kasnije i u Tažu Gibsonu, ali nije se od "Grmljavine" moglo očekivati ponavaljanje uspeha iz posledje godine u kojoj su zajedno igrali Vestbruk i Durent, a to je finale Zapada.

Ipak, kako je postao alfa i omega Oklahoma Sitija, Vestbruk je rešio da stvari preuzme u svoje ruke, a rezultat toga bila je nestvarna individualna sezone fantastičnog plejmejkera.

Uspeo je da obori rekord Oskara Robertsona i ostvari 43 tripl-dabl učinka u sezoni, na kraju je proglašen i za najkorisnijeg igrača lige, mora se reći zasluženo.

Sada je potpisao 10-godišnji ugovor sa brendom najboljeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana.

Vestbruk već neko vreme nosi popularne "džordanke", a sada je potpisao i najveći ugovor u istoriji Džordanovog brenda unutar kompanije "Najki".

Dakle, "Zver sa zapada" (Westbeast) će zaključno sa sezonom 2025/26 na nogama nositi patike marke "Najki", tačnije Džordanovog brenda, a ovoga puta će se ugovor odnositi i na obuću koju nosi van košarkaških terena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Wednesday, 13.09.2017
19:44

Eto još par stotina miliona na računu. Koliko li prima Džordana jer koriste njegovo ime za ceo jedan sektor?! Verovatno su u pitanju miljarde. Kud ide ovaj svet...ccc...

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 13.09.2017
18:02

Uz Lebrona najjaci igrac