MVP Ivanović - Letos na pragu Partizana, večeras mu presudio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.02.2016.
23:26
Izvor: Sportske.net

Junak finala i MVP završnog turnira Kupa Radivoja Koraća je, bez dileme, košarkaš Mega Leksa Nikola Ivanović.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Iako, naravno, zasluge pripadaju celom timu, prvi među jednakima u ekipi Mega Leksa večeras je bio Nikola Ivanović, reprezentativac Crne Gore, koji je u finalu protiv Partizana postigao 24 poena, od toga čak pet trojki iz sedam pokušaja.

Poseban značaj imale su one u finišu treće četvrtine, kada je baš zahvaljujući Ivanovićevoj ''dalekometnoj paljbi'', Mega uspela da anulira prednost Partizana i najavi ono što se dogodilo u samom finišu meča, kada je Milojevićev tim prelomio ovaj duel u svoju korist i na kraju ga dobio sa 85:80.

Posle meča, prema očekivanju, Nikola Ivanović je zvanično proglašen za MVP-a završnog turnira, a u prilogu možete da pogledate neke od njegovih najboljih poteza u duelu sa Partizanom.

Ono što je posebno interesantno posle svega, jeste činjenica da je Ivanović pre početka sezone bio blizu prelaska u Partizan, ali se na kraju ipak odlučio za Megu, kako zbog sjajne perspektive koju mladim igračima nudi ovaj klub, tako i zbog veoma teške situacije u kojoj se letos nalazio naš najtrofejniji košarkaški klub.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke