Mutina prognoza pred Kup Koraća!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.02.2017.
18:48
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Jedan od aktera predstojećeg završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu biće i naš prekaljeni stručnjak Miroslav Nikolić.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

On će u niškom ''Čairu'' predvoditi ekipu Dinamika, debitanta u ovom takmičenju, ali sudeći prema onome što je izjavio za ''Alo'', nema prevelika očekivanja u Nišu.

Podsetimo, Dinamik će se u četvrtfinalu sastati sa Mega Leksom, a pobednik tog duela potom ide na boljeg iz susreta Partizan - Dunav.

''U Niš nosim samo jedno odelo! Razlog? Pa čim izgubiš, ideš kući, tako da nema potrebe da ponesem više'', šaljivo konstatuje Nikolić, ali bez obzira na ove njegove reči, jasno je da će ekipa Dinamika pokušati da iskoristi priliku da napravi iznenađenje u ''Čairu''.

A kada je u pitanju sama završnica turnira, Nikolić u finalu vidi Partizan i Zvezdu, ali prednost ipak daje crveno-belima, bez obzira na ishod nedavnog 'večitog derbija, koji je Partizan dobio sa 86-81.

''Realno je da se 'večiti' bore za trofej... Sve će zavisiti od sastava u kojima će stići na završni turnir. Bez obzira na činjenicu da su crno-beli slavili u poslednjem večitom derbiju, ulogu favorita bih prepustio Zvezd'', poručio je popularni ''Muta''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke