Muta se 'vraća u sedlo'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.02.2016.
12:46
Izvor: Sportske.net

Šest kola pre kraja takmičenja u Drugoj muškoj ligi Srbije drugoplasirana ekipa na tabeli dobila je veliko pojačanje u vidu vrhunskog košarkaškog stručnjaka Miroslava Nikolića.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Klub koji bismo od naredne sezone mogli da gledamo u Košarkaškoj ligi Srbije angažovao je proslavljenog košarkaškog trenera Miroslava Mutu Nikolića.

Asistent selektora reprezentacije Srbije preuzeo je kormilo u KK Dinamik sa Dorćola od Bojana Kusmuka šest kola pre kraja takmičenja u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi Srbije.

"Krenuli smo da radimo od nule i izborili smo poziciju koja nam posle samo nekoliko meseci daje ogromnu šansu za ulazak u društvo najboljih. Da smo na pravom putu potvrđuje i to da je trener najvišeg ranga Muta Nikolić preuzeo ekipu" rekao je Kusmuk za "Žurnal".

Košarkaški klub Dinamik trenutno zauzima drugo mesto na tabeli 2. MLS sa skorom 13-4, a u naredna dva kola igra protiv direktnih kandidata za plasman u viši rang takmičenja.

Jasno je da će Miroslav Muta Nikolić svojim iskustvom pomoći ekipi da što spremnija dočeka duele sa Planom iz Velike Plane i Dunava iz Starih Banovaca, posebno kada je mentalna priprema po sredi, jer iskusni košarkaški vuk zna kako se dobijaju najvažnije utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Wednesday, 17.02.2016
14:22

Drago mi je da se vratio u sedlo.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Wednesday, 17.02.2016
14:17

Sto malo ne preuzme Grba kad je toliko pun pameti da sve kipti iz njega, mozda vise ne bi morao da volontira...