''Muta'' predviđa Zvezdinu dugogodišnju dominaciju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.05.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Pomoćnik selektora našeg nacionalnog tima smatra da Zvezdi u dogledno vreme neće biti ravnih na ovim prostorima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde Telekom je ove sezone potvrdila da je ubedljivo najbolja u zemlji i regionu, a najnovija ubedljiva pobeda nad Partizanom samo dodatno govori u prilog tome.

Crveno-beli su najvažnije ciljeve već ostvarili, osvojili su dva trofeja (Kup Radivoja Koraća i ABA ligu), uz obezbeđen plasman u Evroligu, i bilo bi iznenađenje ako sezonu ne bi okončali i ''triplom krunom''.

Dosta pohvala na račun Dejana Radonjića i njegovog tima ovih dana je izrekao i bivši trener Radničkog iz Kragujevca, a sada aktuelni pomoćnik selektora Srbije Miroslav Nikolić.

On je na tu temu govorio za list ''Alo'' i ne samo da se zadržao na tekućoj sezoni, već je prognozirao da Zvezdi niko ništa neće moći ni narednih godina na ovim prostorima.

''Zvezda je mnogo bolja od Partizana i to je realnost! Čujem da neki pričaju u stilu 'Mačvan je povređen, kad se Pavlović vrati biće bolje...' i razne druge alibije izmišljaju. Partizan jeste bolji sa Sašom, ali je i sa njim daleko od Zvezde'', jasan je popularni Muta.

On je naglasio da Zvezda za naše uslove ima stabilan budžet, pa veruje da crveno-bela dominacija tek počinje.

''Iz ove perspektive gledano, teško da će neko moći da im parira u domaćem prvenstvu u skorije vreme, pa i u ABA ligi, ali Evroliga bi trebalo da bude Zvezdino pravo ogledalo'', zaključio je Nikolić.








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Tuesday, 19.05.2015
16:57

stvarno smo mi srbi cudni, ono sto zelimo da vidimo kontamo to je a sasvim je drugacije,koliko se sjecam drzava je dala svim klubovima koji su poslovali u minusu da dogovorom dodju u normalno stanje stim sto bi se dug zaledio ali bi se otplacivao svake godine u ratama, stim da je bio rok za podnosenje , ko je vidio sebe u toma tako je uradio i bio pametan a ko nije sad nezna stace i proziva drzavu a imali su iste uslove zavracanje duga, dokle vise danilovic kaze to partizan nece jer nece u stecaj dule nije htio konto netrebaju njegov licni stav pozdravljam ali nemojte blatiti one koji su rekli dosta podvuci dug placamo u ratama a sad svaki dinar koji se potrosi nek se opravda, samo bi molio da ne pametujemo pa kazemo zvezdi je to omoguceno a ostalim jok, ne nego zvezda je to prihvatila a ostali nek se zamisle

avatar
drzavni projekat ope
Tuesday, 19.05.2015
11:46

Dominacija ce trajati dokle bude sadasnji premijer na svojoj funkciji i dokle god se javni tuzilac ne bude mesao u svoj posao.

avatar
Povratak_Doctora!
Tuesday, 19.05.2015
12:58

Ma izdominirao vas premijer u poslednjim utakmicama samo tako...nema briga za navijace Zvezde sve dok pristalice partizana traze problem u drzavi u uprava ih poteze za nos. Samo napred :)

avatar
drzavni projekat ope
Tuesday, 19.05.2015
14:37

Naravno da je izdominirao. Izdominirao je kada je oprostio 15 miliona evra duga,kada je ulozio za ovu sezonu 10 miliona (sto za kupovinu igraca sto za kupovinu mesta u Evroligi),izdominirao je kada je tuziocu zabranio da radi svoj posao u 5 procesa koji se vode protiv druga-gospodina... Nije to prva dominacija takve vrste. Mana im je sto i nestanu kako su nastale.

avatar
Povratak_Doctora!
Tuesday, 19.05.2015
10:55

Gospodin Nikolic nije nista uspeo da uradi sa Jovicem i Kalinicem, momci eksplodirali kod Radonje. Za dugogodisnju dominaciju se slazem. Sve strukture kluba funkcionisu odlicno, ovakve uslove ima malo koji klubu Evropi. Zvezda je dominantna u svim kategorijama a ideja je da svake godine sve vise mladih igraca ulazi u seniorski tim. To ce ma omoguciti vrhunski kvalitet za malo para i prilikom prodaje tih igraca znacajan priliv novca. Mogu slobodno da kazem da Zvezda vec od sledece sezone nece zavisiti ni od koga pa ni od drzave.

avatar
valjak
Tuesday, 19.05.2015
12:55

explodirali kod Saleta Djordjevica pa ih fmp kupio i ugasio KG kao sto je ugasio CZV sa Kalisa!

avatar
valjak
Tuesday, 19.05.2015
12:58

xaxaxax muta covek koji je sahranio kg i vrsac - 2016 je godina u kojoj istice covicevo pravo na ime KK CZV - kao sto je bilo i u vaterpolu bice i u basketu!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
10:46

A sta kaze Daca Ikodinovic? :-D

avatar
Nemanja K Xavi
Tuesday, 19.05.2015
12:01
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 20.05.2015
09:39

Jedino da krenes da pratis sta pise na Tviteru, mrzi me da pisem...

avatar
Nemanja K Xavi
Tuesday, 19.05.2015
20:48

Kakve to veze ima sto su Partizanovci?

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
14:56

Ih, sada i Tejić ispade bolji od Bezbradice i Đumića! Nije se tako pričalo pre plejofa. čak se i Lukin kvalitet dosta osporavao (mada i kod njega ima mnogo stvari koje treba popraviti). Imao je Dule i Glišića, što ga nije bacio u vatru ? Samo je fama da daje šansu mladim igračima. Bar za moj ukus daje im nedovoljno šansu pogotovo poslednjih godina. Jedino gde je istrajao je sa Tripkovićem, ali nije mu se vratilo. Možda je uspeo sa Pekovićem, ne znam koliko je on imao godina kada je došao, a Bogdan je tek sa 21-22 godine dobio šansu (za moj ukus je to tek). Milutinov sada ima minutažu kada nema alternative, a prošle je više igrao Gagić (pogotovo na kraju sezone). Dobro, više je nego poznata moja ljubav prema Vujoševiću, i moj stav o njegovoj stručnosti.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
13:09

Pa, kaze da su Denis Sefik, Dejan Savic, Jugoslav Vasovic i Andrija Prlainovic Partizanovci. Mislim da gresi za Andriju, za ostale ne:-)

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
10:43

Mutina analiza i procena je na mestu, ali lako je sada biti pametan, što ne kaže da je pred tu čuvenu plejof seriju šanse procenio na 51:49 za Zvezdu...a to baš i nije u skladu sa sadašnjom njegovom ocenom. Kao i većina tzv. stručnjaka davao je prednost Partizanu na mestu trenera. Rekao bih da je tu zapravo prednost imala Zvezda, i gledajući ceo stručni štab daleko su taktički nadmašili svoje kolege iz Partizana. Muta, je po običaju najpametniji general posle bitke. Biće pravo iznenađenje ako Zvezda izgubi neku utakmicu do kraja sezone (ne samo protiv Partizana, nego uopšte), a više od jedne neće izgubiti sigurno.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
11:12

Zanimljiv ti je nick na onom drugom portalu. Ili to ili i ti samo odnekud prepisujes, a ipak bih rekao da si ti autor. Naravno, daleko od toga da podrzavam to sto je uradio Vladan Tegeltija, ono mu bas nije trebalo...

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
14:07

I nažalost (ili na sreću, zavisi kako ko gleda na to) pogodio sam da će dolaskom Akojona minutaža Marinkovića i Andrića biti manja.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
13:10

Sledece pitanje bi bilo da li si ti napisao taj komentar i tamo, ali i ko me tamo kopira, odnosno ko se sluzi mojim nadimkom, bas mu nije fora:-D

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
11:56

Znam ga lično, još sa faksa zapravo sa Ekonomijade...ne može biti objektivan novinar neko ko je vatreni navijač jednog kluba. I Edin navija za Partizan pa se to ne primećuje (previše ;-))) ) u njegovim komentarima.

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
11:49

Koristim više nikova, ali tamo češće trolujem...zaludan pop i jariće krsti.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
10:38

Bravo, Muto, nema veze sto si im dao 51 posto pred polufinale ABA lige, legendo:-D

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
11:30

Uze mi komentar iz usta ;-)))

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
12:57

Samo je Gagi Nikolić (koga izuzetno cenim kao komentatora) prognozirao da su šanse 55:45 za Zvezdu, iako i on navija za Partizan. Svi drugi su prognozirali ili fifti-fifti ili 51:49, i sada odjednom svi govore da Zvezda ima mnogo jači tim. Doduše pokazalo se tako. Ono što sam napisao za nikove da ih imam više (ovde imam samo jedan, tamo ih imam više, sprdnja).

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
11:46

Iskreno, prvo sam procitao nesto sto je neko od vas (mozda bas i ti) napisao na Mondu, a sto me je podsetilo na njegove reci. Mozda je bilo malo i prepisivanja sa moje strane, ovaj komentar koji si napisao ovde je identican onom sa izuzev te prve recenice.