Muta grmi: ''Bruka!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.09.2017.
09:15
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da njegova ekipa ne može da igra gore nego što je to bilo u večerašnjem porazu od Mornara.

BETAPHOTO/ABA liga/Mornar/Media Pro/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Mornar/Media Pro/DS

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da se plasira u polufinale Super kupa Jadranske lige, pošto je sa 91:77 poražen od Mornara.

"Imamo obavezu da pravimo neke igrače i ako možemo nekog da pobedimo. Mislim da će Partizan igrati mnogo bolje jer od ovog gore ne može. Obrukali smo se", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Baru.

To je bila prva utakmica Nikolića na klupi Partizana nakon što se vratio iz Istanbula sa Evropskog prvenstva, gde je bio u stručnom štabu reprezentacije Srbije.

"Došao sam dosta kasno i ovo je prva moja utakmica. Praktično smo imali jedan trening. Pokušali smo da malo uigramo ekipu. Bez obzira na to jako smo slabo odigrali", kazao je Nikolić.

Popularni "Muta" je ocenio da Partizan ima bolju ekipu nego prošle sezone.

Nikolić je dodao da je Mornar zasluženo pobedio, a da će Partizan imati više vremena da se spremi za narednu protiv te ekipe, u drugom kolu Jadranske lige.

"Imaćemo više vremena da se spremimo, nisam ni znao ko igra ovde, nisam znao da je Boris Bakić tu. Nisam imao nikakav skauting, prilagodjavali smo se tokom utakmice. Bićemo bolji sigurno", naveo je Nikolić.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da "nema mesta za nervozu".

"Trener se priključio pre dva-tri dana, još smo u fazi upoznavanja. Nov je tim. Nema mesta za nervozu. Ali, lako smo dozvoljavali serije dobroj šuterskoj ekipi", rekao je Veličković.

Trener Mornara Mihajlo Pavićević rekao je da je zadovoljan posle pobede.

"Zanimalo me je kako će pojedini igrači odgovoriti na fizički jaku odbranu Partizana. Tok utakmice je bio veoma čudan. Dobro smo otvorili utakmicu, što ja u principu ne volim, sa pet-šest vezanih trojki. Mislili smo da će biti lako, ali su nastupili problemi, dozvolili smo Partizanu da se vrati u meč", rekao je Pavićević.

On je ocenio da je tajm-aut koji je tražio na početku treće deonice prelomio utakmicu.

"Tada su igrači spustili stav, počeli da igraju pametnije, počeli smo da gradimo situacije za otvorene šuteve, tako smo i selektirali igrače. Mi smo dobra šuterska ekipa i kada dodjemo do tog šuta nije nas lako čuvati. Od nas se neće biti lako odbraniti ove sezone u Jadranskoj ligi", kazao je Pavićević.

Mornar će u polufinalu igrati protiv Budućnosti, u petak od 21.15. Drugi par čine Mega i Cedevita.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
11:29

Najpre si se TI obrukao dovodjenjem obada, ali i jos nekim diskutabilnim igracima od kojih necemo imati mnogo koristi, a ni same pozicije im nisu definisane; ob'ad i ogi, dve cepanice.

avatar
Agan Hodzic1
Thursday, 21.09.2017
10:22

Ovo su tzv "dobri porazi", da se vidi sta nedostaje,da se popravlja,jer imamo Mutu,sjajnog i iskusnog trenera koji je uz to i veliki covek! Uopste be sumnjam da ce napraviti konkurentnu ekipu i sloziti kockice za rezultate u skladu renomea Partizana! Smatram da ce bar jedan trofej da bude u vitrinama u Gumskoj na kraju sezone!

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 21.09.2017
12:16

Pa dobro, ako je tako, onda ne brini, bar cete poraze ove sezone imati koliko hoces. :) Ako vam je renome opstanak, to cete mozda imati, zavisi od drugih. Trofej ? Daleko bilo sa tim bajkama, ne zavaravaj se. Mozete da osvojite trofej koji je novica podigao prosle sezone. Izguglaj, izacice sigurno medju prvim rezultatima. :)

avatar
Agan Hodzic1
Thursday, 21.09.2017
18:53

Ja znam da je prosla sezona najgora u posledbjih dvadeset,ali sta je tu je,kolo srece se okrece,bilo je pitanje vremena,nisam od onih toliko zatrovanih da drugima mislim lose,drago mi je da se Zvezda podigla,ali trba jos neko,pa i Partizan ce ponovo biti onaj pravi,e tada se pravi kvalitet i samo tada cemo imari redovne ucesnike F4,a sto ne i prvake evrope! Srecno komsija,videcemo na kraju sezonw,ako budes,ne daj Boze,u pravu,sportski cu ri cestitati na proceni!

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 21.09.2017
13:30

Ovo im bila jedina prilika da nesto i osvoje, i to ne samo ove sezone :))) Od sledece, sampion dolazi da pokori i Superkup...