Muta dobio pojačanje iz Mega Leksa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
11:17
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Dinamik nastavlja da se pojačava za drugi deo sezone, a u tu svrhu se ekipi koju trenira Miroslav Nikolić priključio i dosadašnji član Mega Leksa Miloš Milisavljević.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Pretendent na plasman u Superligu i ABA ligu, košarkaški klub Dinamik, dobio je u četvrtak još jedno pojačanje za drugi deo sezone.

Novi član ekipe koju sa klupe predvodi proslavljeni košarkaški stručnjak Miroslav Muta Nikolić, postao je Miloš Milisavljević, dosadašnji bek Mega Leksa.

Milisavljević je u Megu stigao tokom prethodnog leta i u prvom delu sezone odigrao 15 utakmica u FIBA Ligi šampiona i ABA ligi, uz prosek od 3.3 poena i 3.5 skokova.

Radi se o mladiću koji je u prošlosti nastupao za Santa Kruz Voriorse i špansku Manresu, pa nema sumnje da će biti dobro pojačanje za tim koji se trenutno nalazi na deobi prvog mesta u Košarkaškog ligi Srbije.

Košarkaški klub Dinamik najavio je borbu za plasman u Superligu, a zatim i napad na mesto koje vodi u ABA ligu, pa je u tu svrhu nedavno angažovan i najdominantniji igrač KLS-a Kimani Frend.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke