Muta brine pred kvalifikacije! Šta ako ne budu igrali ni Bobi, ni Jokić, ni Bjelica?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2016.
12:45
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Pomoćnik selektora našeg nacionalnog tima Miroslav ''Muta'' Nikolić ne krije da ga već plaši neizvesnost oko učešća naših igrača iz NBA lige u kvalifikacijama za Rio.

Sportske.net/Bojan Brezovac
Sportske.net/Bojan Brezovac

Povezane vesti

Spekulacije na ovu temu ponovo je pokrenula izjava Nikole Jokića, koji igra sezonu iz snova u Denver Nagetsima, ali koji u ovom trenutku nije mogao sa sigurnošću da kaže da li će dobiti dozvolu kluba da se priključi ''Orlovima'' u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre.

Međutim, Miroslav Nikolić strahuje da bi problem mogao da se pojavi i oko učešća Bobana Marjanovića, kao i Nemanje Bjelica.

Ukoliko tako bude, našem nacionalnom timu biće znatno otežan put do Rija. U suprotnom, popularni Muta ističe da će reprezentacija Srbije biti ''jaka kao zemlja''.

''Plašim se da bismo mogli da ostanemo bez sve trojice igrača iz NBA. Želimo da se kvalifikujemo na Olimpijske igre u Riju, a podsećam vas da smo na EP u Francuskoj bili četvrti, jer nam San Antonio nije dao Bobija.

Ako se svi jave, ne samo da ćemo biti sigurni učesnici u Riju, već ćemo ići i na medalju, jer bismo bili jaki kao zemlja'',
izjavio je Nikolić za ''Alo''.

On ipak veruje da i bez njih Srbija može da se kvalifikuje za OI, ali da će u tom slučaju selektor Đorđević imati, kako kaže, ''gadnu glavobolju''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Krstic_fb
Thursday, 25.02.2016
07:35

Ne razumem zasto nase iz NBA ne pustaju na utakmice reprzentacije.Sta kao Novicki nije bitan za svoj tim ili pola Francuske reprzentacije.Pre mislim da je to njihova licna odluka...ili neka klauzula u ugovoru koja ocigledno vazi samo za nase igrace!?!?

avatar
Kalinari
Wednesday, 24.02.2016
20:21

Kvalifikovacemo se mi i bez njih trojice,ali ako oni ne budu igrali na OI nemamo sanse za medalju...

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 24.02.2016
14:45

To je realnosf modernog sporta. Jokic mnogo znaci svom timu, i svaka povreda moze skupo da oh kosta. A nije kao da ndko moze da im naredi da ga puste

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 24.02.2016
13:56

Odlazak na OI i bez njih trojice ne bi trebao da predstavlja problem, ali vec na OI bez njih bilo bi bas tesko