Musli spreman ''k'o zapeta puška''!

Autor: Beta Beta
utorak 30.12.2014.
13:47
Izvor: Beta

Višemesečno odsustvo Dejana Muslija od takmičarskih mečeva konačno je završeno. Od Nove godine gledaćemo ga u dresu Mega Leksa, a evo i njegovih prvih utisaka posle tog transfera.

24sata.hr
24sata.hr

Povezane vesti

Novi košarkaš Mega Leksa Dejan Musli rekao je danas da mu je bilo najvažnije da igra i da se zato odlučio da ponovo zaigra za klub iz Zemuna, koji utakmice Jadranske lige igra u Sremskoj Mitrovici.

"Sada mi je najpotrebnije da igram, i u razgovoru sa menadžerom Miodragom Ražnatovićem smo došli na ovu ideju i tako sam se odlučio za Megu. Trenirao sam, spreman sam i fizički sam u stanju odmah da zaigram", rekao je Musli agenciji Beta.

Musli će 3. januara napuniti 24 godine. Visok je 213 centimetara. Karijeru je počeo u FMP-u, posle čega je dve sezone proveo u španiji. Poslednje dve godine igrao je za Partizan, a od kraja prošle sezone je bez angažmana.

Mega Leks se ove sezone pojačala i nekadašnjim reprezentativcem Markom Kešeljom, a osim njega ima vrlo talentovan tim.

"U toku sam, naravno. Ekipa je odlična, trenutno je na sredini tabele. Ostalo je još mnogo da se igra, i u Jadranskoj ligi i u Kupu Srbije, ali mislim da smo trenutno u dobroj poziciji i možemo da se borimo za plej-of. Jedno je sigurno, a to je da ćemo davati sve od sebe za pobedu u svakom meču", rekao je Musli.

Trener Mege je Dejan Milojević, koji je bio pomoćnik kada je Musli prvi put bio u Megi, 2012. godine.

"Poznajem ga od ranije, bio je pomoćni trener kada sam bio prvi put tamo. Radujem se što ću ponovo raditi s njim", rekao je Musli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JayDee maRe
Tuesday, 30.12.2014
15:31

Musli,Keselj,Miljenovic,Jokic... Bice dobrog basketa u Mitrovici u 2015.