Musli i Nedović na pragu finala Evrokupa!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.03.2017.
19:44
Izvor: Sportske.net

Unikaha slavila u Krasnodaru, na startu polufinalne serije Evrokupa. Finale je na vidiku!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Posle uspeha u četvrtfinalu protiv Bajerna, ekipa Unikahe iz Malage nastavila je i večeras sa odličnim rezultatima u Evrokupu.

Tim za koji nastupaju i naši internacionalci Dejan Musli i Nemanja Nedović  kao gost je savladala Obradovićevu Lokomotivu Kubanj rezultatom 73-57 i tako došla na prag plasmana u finale.

Ekipa Saše Obradovića, predvođena bivšim košarkašem Partizana Kevinom Džonsom, dobila je prvu četvrtinu sa 19:15, ali kako je meč odmicao, gosti su igrali sve bolje.

Do poluvremena, Unikaha je povela sa 33:31, u trećem kvartalu je tu prednost neznatno uvećala, a u poslednjoj deonici je ona postala dvocifrena, pa Lokomotiva ni u jednom trenutku nije uspela da ugrozi trijumf gostiju iz Španije.

Bruks sa 16 poena i Fog sa 15 predvodili su ekipu Unikahe, a naš dvojac je imao nešto skromniji učinak večeras. Nedović je za 17 minuta upisao sedam poena i dva skoka, dok je Musli na terenu proveo devet minuta i za to vreme upisao šest poena i jednu uhvaćenu loptu.

U ekipi Lokomotive, Džons najbolji sa 17 poena (8/14 za dva), a Ročesti je upisao 14 poena.

Revanš je na programu za tri dana u Malagi, a u drugom polufinalu, Valensija večeras od 20:30h dočekuje Hapoel Jerusalim.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke