Musa se oglasio posle incidenta sa Teletovićem!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 11.09.2016.
12:06
Izvor: Sportske.net

Nacionalni tim je za njega svetinja!

fiba
fiba

Povezane vesti

Događaj o kom od sinoć bruji cela Bosna i Hercegovina šokirao je košarkašku javnost, a mladi Džanan Musa se oglasio posle incidenta sa kapitenom Mirzom Teletovićem.

Košarkaši Bosne i Hercegovine sinoć su izgubili u Mejdanu od reprezentacije Rusije rezultatom 67:78, i ostali bez šanse za plasman na EP.

Ipak, u centru pažnje našao se okršaj između Mirze Teletovića i Džanana Muse koji se desio u samom finišu utakmice. Teletović je nasrnuo da se fizički obračuna sa mlađim kolegom, a saigrači su sprečili veći incident.

"Meni je reprezentacija na prvom mestu i ne želim ništa da komentarišem dok ne prođu kvalifikacije. Nakon utakmice protiv Švedske možete očekivati moje saopštenje. Reprezentacija je za mene svetinja", rekao je Musa za portal SportSport.ba.

Publika u tuzlanskom "Mejdanu" podržala mladog Džanana Musu koji je u suzama otišao put svlačionice, a Mirza Teletović je ispraćen zvižducima i uvredama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 11.09.2016
23:39

E Musa, Musa... Ti sa tri nastupa kažeš da ćeš se oglasiti, kao nekakav političar, kad za to dođe vreme. Bacaš ćifte prema legendi Teletoviću. Sram te bilo. Nikad nećeš biti igrač, ni crno ispod nokta Mirzi Teletoviću.

avatar
wsaydxert
Monday, 12.09.2016
13:40

Kakva je to legenda Teletovic?! Sta je uradio u karijeri da bi se moglo reci da je legnda? nTreba da ga bude sramota sto tako tretira igrace koji su skoro pa duplo mladji od njega. Jeste i iskusniji i stariji, ali to je razlog vise da ne sme tako da se ponasa.

avatar
Realan tip
Sunday, 11.09.2016
18:08

Hahahahahaa, koji cirkus, samo da se izvucemo iz ove BiH tuzne. Zivjela Republika Srpska, navijao sam svim srcem za Rusiju!