Murić: "Zvezdi neće biti lako kada zbijemo redove"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.12.2014.
15:51
Izvor: Sportske.net, Beta

Slovenački košarkaš Edo Murić priznao je da Crvena zvezda Telekom trenutno igra najbolju košarku u regionu ali je poručio da crveno-belima neće biti lako kada svi igrači Partizana budu spremni i kada ekipa zbije redove.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Povređeni košarkaš Partizana Edo Murić, koji već neko vreme ne igra zbog povrede ramena, rekao je da će njegova ekipa moći da se vrati u Evroligu samo ako svi u ekipi budu zdravi.

"Ide Nova godina, nove utakmice, i očekujem povratak na teren. Nije realno da kažem kada ću se vratiti, pitaju se lekari, ali i moja fizička sprema. Ove godine su nas pogađale povrede. Nadam se da ćemo u Novoj godini prekinuti težak niz", rekao je Murić novinarima na promociji kalendara košarkaškog kluba Partizan za 2015. godinu.

Murić je dodao da će ekipa dati sve od sebe da se plasira u plej-of Jadranske lige, a kao najvećeg konkurenta za trofej u regionalnom takmičenju istakao je Crvenu zvezdu Telekom.

"Na početku smo imali težak raspored, igrali na gostovanjima, pa se nadam da ćemo tim ekipama sve vratiti. Cedevita i Budućnost su pored Zvezde najjači u ligi. Zvezda je u ovoj polusezoni pokazala dobru igru, ali kada mi skupimo ekipu i sastanemo se sa njima, neće im biti lako" kazao je Murić.

Košarkaši Partizana trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa skorom 7-7 a u narednom kolu gostuju Krki u Novom Mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke