Murić: "Juče odlični, danas još jače!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.02.2016.
11:05
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac iz redova košarkaškog kluba Partizan NIS Edo Murić poručio je "Grobarima" da danas moraju da pruže ekipi još jaču podršku kako bi zajedničkim snagama osvojili trofej.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u subotu je eliminisao branioca trofeja u nacionalnom Kupu, a već večeras crno-bele očekuje finalna utakmica sa Mega Leksom.

Četvrtoplasirana ekipa regionalnog šampionata imala je nekoliko sati više za odmor ali se košarkaši Partizana uzdaju u pomoć publike i veruju da mogu do trofeja.

Tako je slovenački internacionalac Edo Murić nakon jučerašnje utakmice sa Crvenom zvezdom Telekom uputio poruku "Grobarima" koji su u subotu uveče frenetičnom podrškom pogurali ekipu do podviga.

"Prošli smo 2/3 posla. Sutra nas čeka najteža utakmica na turniru. Danas ste bili odlični, sutra još jače. Idemo skupa po trofej" napisao je Edo Murić.

Slovenački košarkaš je na jučerašnjoj utakmici postigao 11 poena i bio jedan od najzaslužnijih što su crno-beli eliminisali prvog favorita za "Žućkovu levicu".

Finale "Kupa Radivoja Koraća" na programu je večeras od 21 čas u niškoj hali "Čair".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke