Murić: "'Grobari' su me oduševili"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.10.2014.
00:50
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Edo Murić priznao je da se posle serije poraza nije nadao značajnijoj podršci "Grobara" u duelu sa Banvitom ali je posle meča bio prijatno iznenađen.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS pretrpeli su u sredu drugi poraz u Evrokupu a peti uzastopni u svim takmičenjima nakon što je Banvit slavio u "Pioniru" rezultatom 61:77.

Slovenački košarkaš Edo Murić bio je jedan od najboljih u porazu crno-belih a posle meča je istakao da se nada da će crno-beli pobediti valjevski Metalac u narednoj utakmici, za vikend u Jadranskoj ligi.

"Žao mi je zbog poraza, u subotu nas čeka Metalac i to je utakmica gde ćemo početi, nadam se, seriju pobeda i nadam se da će ona trajati sto duže", naveo je Murić.

On je istakao da nije očekivao veliku podršku navijača posle serije poraza.

"Navijači su me stvarno oduševili, nisam očekivao ovakvu podršku uprkos porazima. Oni nam zaista daju dodatnu energiju, sa njima je sve bolje. Pozvali su nas nazad iako smo ubedljivo izgubili. Mnogo nam je lakše da igramo kod kuće nego na strani", kazao je Murić.

Narednu utakmicu u ABA ligi Partizan NIS igra protiv Metalca u "Pioniru" a potom sledi gostovanje Hapoelu u Jerusalimu, u okviru 3. kola grupe "E" Evrokupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke