Murić dovodi ''nerealno dobro'' pojačanje u Partizan?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.05.2016.
13:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Slovenac bi njega najviše voleo u Partizanu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Jedan od najboljih košarkaša Partizana otvorio je dušu i priznao da bi voleo da mu se u ekipi pridruži brat Dino.

''To bi bilo toliko dobro, da bi bilo nerealno. Nas dvojica smo isti karakter, veliki borci. Sećam se, kad smo prošle godine igrali protiv Olimpije, posle utakmice mi je Dino rekao: „Sada znam o čemu govoriš“. Kad bih i brata imao tu kao nekog ko ti čuva leđa, bilo bi predobro. Kad sam čuo da postoji opcija i da razgovaraju, odmah sam se naježio. Ipak, to je bila samo jedna od mogućnosti i bilo mi je žao što se nije ostvarila. Možda nekad'', rekao je Murić za Sportski žurnal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Monday, 02.05.2016
14:14

Ovaj Muric je decko napravio katastrofalnu gresku u svojoj karijeri kada je dosao u partizan i zarobio sebe na 3 godine. Ta greska ce ga kostati toga da ce zauvek ostati prosek igrac a mogao je mnogo vise. Za sve ovo vreme u partizanu Muric samo nazaduje i trosi svoje godine u kojima bi trebao biti u zenitu karijere. Realno je sada trebao igrati u nekoj ekipi kao sto je Efes, Laboral i slicno a njemu ce posle partizana trebati 3 godine da se vrati na nivo na kom je bio u Krki. On je ujedno odlican primer za sve talentovane mlade igrace da pazljivo biraju gde potpisuju buducnost.

avatar
Sunday, 08.05.2016
13:34

Ti znas da li se ja sramotim ili ne, hajde bezi. Dino nece doci zato sto nam nije potreban, a vreme ce pokazati ko je od nas dvojice u pravu i da li mi imamo toliko para koliko ti uporno tvrdis. Treba da te bude sramota komentara koje pises...

avatar
Sunday, 01.05.2016
13:45
avatar
babaroga
Monday, 02.05.2016
10:02

A to će biti plaćeno iz ovog budžeta od 700k. Ili će možda i on kao i većina vaših igrača da plati da bi igrao kod vae? Ajde jedno realno pojašnjenje, molim te.

avatar
Sin Dragan
Monday, 02.05.2016
17:30

Pa ne moze da ti da objasnjenje jer se sramoti da prica o tome. Muriceva plata je 150k, 200k i 250k po godinama ugovora.Imaju nekoliko crnaca koji su negde tu po ugovoru. Dzikic potpisao na 3 godine ugovor, verovatno za semenke. Prosle godine u ovo vreme nisu imali da plate rucak na gostovanju a sada vlada drzavno blagostanje. Pa dobro neka im drzava pomogne nemam nista protiv, ali onda tisina...

avatar
Monday, 02.05.2016
17:14

Nece taj doci, to sto bi Edo voleo da mu brat dodje ne znaci da ce tako i da bude. Na stranu to sto nam ni ne treba takav profil sada.