Murić će još morati da čeka na povratak?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.12.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

Iako se očekivao njegov povratak već za meč sa Cedevitom u narednom kolu ABA lige, Edo Murić će, prema poslednjim informacijama, nešto duže biti na ''bolovanju''.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Duško Vujošević i navijači Partizana željno iščekuju kompletiranje sastava Partizana i povratak povređenog Eda Murića u sastav, ali nikako da se to i dogodi.

Posle novogodišnjih praznika, već narednog vikenda, crno-bele očekuje derbi 16. kola ABA lige sa Cedevitom u ''Pioniru'', ujedno i jedna od ključnih borbi za plasman među četiri najbolje ekipe, odnosno u plej-of, ali Partizan opet neće biti kompletan.

Srećom, povreda Saše Pavlovića nije ozbiljnije prirode, pa će on biti na raspolaganju treneru Vujoševiću, dok kad je u pitanju Edo Murić, sve je još uvek neizvesno.

Prema poslednjim, doduše nezvaničnim informacijama, Murić je bio na kontrolnim pregledima, ali još uvek nije dobio ''zeleno svetlo'' od lekara da se vrati u takmičarski ritam.

Po svoj prilici, Partizan će bez njega morati da ''pregrmi'' i taj težak duel sa Cedevitom, ali bi završnicu sezone aktuelni srpski šampion trebalo ipak da dočeka kompletan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 30.12.2014
14:03

A vi to ko iz topa znate dal moze ili ne.Reci ce neko vama istinu 20 dana unapred