MUP najavio rigorozne kazne za vinovnike incidenata na derbiju

Autor: Beta Beta
petak 03.06.2016.
19:04
Izvor: Beta

Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovali su na sve učesnike da se večerašnja košarkaška utakmica Partizana i Crvene zvezde odigra u duhu tolerancije i fer-pleja.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kako se navodi u saopštenju, danas je u Palati Srbija održan sastanak predstavnika Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva unutrašnjih poslova, Košarkaškog saveza Srbije i košarkaških klubova Crvena zvezda i Partizan, povodom večerašnje prve utakmice finala plej of-a Superlige, koja počinje u 21 čas.

Cilj sastanka je da se se spreče nemiri i incidenti na finalnoj seriji. Svi učesnici sastanka uputili su zajednički apel da se utakmica održi u duhu tolerancije i fer pleja.

"Želja je da sve ostane na nivou uspeha našeg sporta i da se ta slika ne kvari nemirima od pre dva dana čiji smo svedoci bili", rečeno je na sastanku.

Predstavnici ministarstava upozorili su da će biti preduzete najrigoroznije mere prema svima koji pokušaju da izazovu nemire na večerašnjoj utakmici.

Pre treće polufinalne utakmice Partizana i FMP-a u sredu, navijači Crvene zvezde napali su ispred hale "Aleksandar Nikolić" navijače Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Friday, 03.06.2016
20:34

Kako MUP može da kažnjava.Pa valjda Sud kažnjava.Ima li ova država pravosuđe.

avatar
Sin Dragan
Friday, 03.06.2016
19:24

Nadam se da ce svako divljacko ponasanje, svako organizovane skandiranje i vredjanje od strane navijaca partizana biti adekvatno sankcionisano. Siguran sam da ce delije na tribini biti gospoda kao sto jesu i da nece vredjati nikoga iz partizana i nadam se da ce Zvezdini igraci biti pametni i odoleti svim provokacijama koje ce stizati od igraca partizana. Jos jednom cu ponoviti, partizan ovu seriju na lepu kosarku i sa dosta poena dobiti ne moze. Ako uspeju da naprave brlog, prekide, tucu i slicno to je njihov teren... Nemojte dozvoliti da vas uvedu u to. Igrajte leprsavo i opusteno kao cele sezone u Evroligi i na poluvremenu ce biti najmanje + 15.

avatar
Don.Mile
Friday, 03.06.2016
20:03

koje delije ??? ti prijatelju nisi ni prosao pored pravih navijaca Zvezde ... da jesi , ne bi pisao to sto pises ...

avatar
Partibrejker
Friday, 03.06.2016
20:34

Bot Nebojšin.

avatar
Don.Mile
Friday, 03.06.2016
19:17

opasni panteri ... gazda ih svuda vodi , cak i kad ne igraju

avatar
Friday, 03.06.2016
19:20

Zbunili se u pogledu toga ko igra pa dosli dva dana ranije na utakmicu:-D

avatar
Friday, 03.06.2016
19:06

Opet cete vi sa njima u koaliciju, pustite te prazne price...