Mršić: "Zvezda srećno došla do pobede"

Autor: Beta Beta
utorak 15.03.2016.
21:47
Izvor: Beta

Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić rekao je da je Crvena zvezda imala više energije u finišu večerašnje utakmice i srećno došla do pobede, kao i da njegov tim propustio svoje prilike da dodje do trijumfa.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras savladala ekipu Cedevite sa 97:88, a Veljko Mršić nije bio previše raspoložen nakon utakmice, najviše zbog činjenice da je njegova ekipa imala šut za pobedu i dva poena prednosti na 10-ak sekundi do kraja regularnog dela.

"Utakmica je bila odlična, sa dve evroligaške ekipe, najbolje u Jadranskoj ligi. Prava poslastica, vodjstvo se stalno menjalo tokom utakmice. Imali smo priliku i da pobedimo, ali nismo pogodili otvorene šuteve", rekao je Mršić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je povela protiv Cedevite u polufinalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige, pošto je pobedila u Beogradu sa 97:88 posle produžetka.

On je rekao da najbolji igrači Cedevite jesu podbacili, ali da ne može da kaže da su bili tragičari.

"Utakmica se ne gubi sa jednim dva šuta. Mi smo je izgubili kada je Zvezda imala tri skoka u napadu zaredom. Nije lako graditi kada Majk Cirbes kampuje sve vreme u reketu i kada smo izgubili četiri lopte zaredom. Na kraju, lopta udje ili ne. To su bili dobri šutevi, koje naši igrači ponekad pogode, nekad ne. Tragičari je preteška reč za ovako dobru utakmicu", rekao je Mršić.

Košarkaš Cedevite Džejms Vajt čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Utakmica je bila teška i neizvesna. Čestitao bih Zvezdi, koja je pogadjala kada je trebalo. Ponosan sam na svoj tim, borili smo se u ovakvoj atmosferi. Moraćemo da naučimo iz grešaka kako bismo bolji u narednoj utakmici", rekao je Vajt.

Naredna utakmica igraće se u utorak u 20.00 u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 15.03.2016
23:46

Ima obraza da pominje suđenje, neka i mi imamo ovakvo suđenje kao gosti.