Mršić: ''Partizan nam očitao lekciju''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.03.2016.
00:08
Izvor: Sportske.net, Beta

Realno sagledavanje stvari od strane trenera Cedevite posle debakla u Beogradu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Cedevite Veljko Mršić rekao je da je Partizan "očitao lekciju" njegovim košarkašima i ocenio da važnost utakmice i pritisak nisu imali nikakav uticaj na ishod meča.

"Sasvim zaslužena pobeda Partizana. Očitao nam je lekciju večeras, pre svega iz profesionalnosti i poslu kojim se bave. Bili su bolji u svemu, košarka se ne može igrati na ovakav način. Jedino što je bilo dobro je da smo na par minuta uspevali da se sakrijemo u zonskoj odbrani", rekao je Mršić novinarima.

Cedevita je ovim porazom najverovatnije izgubila drugo mesto u regularnom delu lige pred polufinale plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Trener Zagrepčana rekao je da važnost utakmice nije imala uticaja na njegove igrače.

"Mi u poslednjih mesec dana igramo loše. Toj činjenici treba pogledati u oči. Utakmica kao utakmica, u svakoj treba dati sve od sebe i to je jedino što tražimo. Protivnik je večeras bio bolji i treba mu čestitati. Ne priznajem priče o važnosti i psihološkom pritisku", rekao je Mršić.

On je novinarima odgovorio da domaćinstvo ne menja mnogo planove njegovog tima.

"Ne menjaju nam se mnogo planovi. Mi nemamo neki specijalno domaći teren. Imamo 12-13 dana da se spremimo za tu utakmicu i da izgledamo bolje kao ekipa", rekao je Mršić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke