Mršić otkrio odakle će gledati meč protiv Zvezde, Poceko obećao veliku borbu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.04.2017.
16:03
Izvor: Sportske.net, kkcedevita.hr

Glavni i pomoćni trener Cedevite veruju da će njihov tim uspeti da pruži žestok otpor Zvezdi na startu finalne serije plej-ofa.

BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

Veljko Mršić će zbog suspenzije propustiti prve dve utakmice koje će biti odigrane u Beogradu, a u izjavi koju je preneo zvanični klupski sajt, otkrio je odakle će gledati meč protiv Zvezde.

''To je specifična situacija. Međutim, iz ptičje perspektive ću promatrati utakmicu, tako da ću imati bolji pregled stvari na terenu i možda i to bude nešto pozitivno.

Dogodilo se šta se dogodilo, trebamo iz toga izvući pozitivno, pokušati maksimalno motivisati ekipu i odigrati dve dobre utakmice u Beogradu. Pripremili smo se dobro, sveži smo i videćemo kako ćemo reagovati"
, objašnjava Mršić.

Cedevita je, za razliku od Zvezde imala mnogo više vremena za pripremu utakmice, što je i Đanmarko Poceko istakao u svojoj izjavi. Pobedu, ipak, ne može da obeća, ali...

''Moj posao je da ponajpre budem pomoćni trener, no moram biti i spreman da u ovakvim situacijama budem prvi trener. Veljko i ja smo cele nedelje radili na pripremi utakmice.

Biće teško jer svi znaju da je Crvena zvezda sjajna ekipa. Bili su jako blizu da uđu u plejof Evrolige. To znači da da igraju sjajno. Bili su deveti na tabeli, što znači da su u top 10 evropskih ekipa.

Ja snažno verujem u sve svoje igrače. Sigurno ćemo se boriti. Ne mogu reći da ćemo pobediti jer će biti teško, ali sigurno ćemo se boriti u svih 80 minuta u Beogradu'', poručio je Poceko, koji će voditi ekipu Cedevite sa klupe u prve dve utakmice.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke