Mršić: ''Bilo je nedovoljno da se pobedi ovakva Zvezda''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.12.2016.
23:22
Izvor: Sportske.net, kkcedevita.hr

Trener Cedevite u principu nema šta da zameri svojim igračima posle večerašnjeg poraza, svestan Zvezdine snage.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Derbi 15. kola ABA lige večeras je pripao Crvenoj zvezdi mts, šampion je slavio sa 95:91, a u domaćoj ekipi su trijumf Beograđana ocenili kao potpuno zaslužen.

To je i ocena trenera Cedevite Veljka Mršića.

"Svima želim čestiti Božić. Utakmica je bila zanimljiva za gledati, s puno dobrih poteza. Zvezda je zasluženo pobedila. Mi smo ritam utakmice izgubili u drugoj četvrtini i početkom treće. Oni su se prebrzo vratili u utakmicu. U prva dva minuta druge četvrtine imali smo četiri izgubljene lopte i Zvezda se vratila u egal i okrenula utakmicu.

U trećoj četvrtini su onda otišli na veliku razliku. U četvrtoj smo četvrtini uspeli doći na dva razlike, no onda smo napravili grešku u tranziciji i izgubili loptu. Mi smo odigrali solidnu utakmicu, no ne dovoljno dobru da dobijemo Zvezdu u stanju u kakvom je sada'', izjavio je Mršić.

Najefikasniji u poraženoj ekipi bio je Rajan Boutrajt, koji je upisao čak 30 poena, ali ni to nije bilo dovoljno ekipi Cedevite da ugrozi Zvezdin 15. uzastopni trijumf u ABA ligi ove sezone.

"Igrali smo čvrsto. Energija je bila tu, a imali smo i sjajnu publiku. No, presudilo je nekoliko izgubljenih lopti, odnosno nekoliko grešaka. Mislim da smo napravili iskorak u pravom smjeru i moramo se okrenuti sljedećoj utakmici.

Što se tiče mene, ja sam u zadnje vreme imao problema sa šutom i pokušavao sam momčadi pomoći u drugom područjima, no danas me je išlo'',
konstatovao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 26.12.2016
15:27

Sjajna publika??? Jel to ono: Ce-de-vi-ta , Vauuu!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 26.12.2016
13:28

То је била Божићна честитка Загрепчанима.