Možete li da zamislite još boljeg Bobija Marjanovića?

Autor: Beta Beta
nedelja 26.04.2015.
10:52
Izvor: Beta

Laici bi rekli da posle silnih rekorda koje je ove sezone oborio u Evroligi, sada samo drugi mogu da uče od njega, ali Boban želi još više i još bolje...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da njegova ekipa može mnogo da nauči iz večerašnje pobede nad Cedevitom.

"Po mom mišljenju, možda je i bolje ovako, možemo da naučimo nešto, gde smo pravili greške i da u drugoj utakmici to ne radimo i budemo bolji", rekao je Marjanović novinarima posle utakmice.

Zvezda je povela protiv Cedevite, pošto je u Hali Pionir pobedila sa 68:59, u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Jadranske lige. Domaći su imali veliku prednost posle prvog poluvremena, Cedevita je u nastavku prišla na pet poena zaostatka, ali je Zvezda uspela da odbije nalet protivnika i povede u seriji.

"Važna je pobeda, ali igra se serija i ne znači mnogo, ima još utakmica i moraćemo da budemo bolji", kazao je Marjanović.

Košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa ne sme da dozvoljava sebi pad u igri.

"Počeli smo kako treba i stekli značajnu razliku, ali smo pali u igri u trećoj četvrtini i to ne smemo da dozvolimo u narednim utakmicama", rekao je Dangubić.

Košarkaš Zvezde Jaka Blažič rekao je da ne zna šta se desilo sa njegovom ekipom u drugom poluvremenu.

"Nismo ih potcenili. Dobro smo počeli, ali ne znam šta se desilo na poluvremenu, bili smo mekani. Ne smemo to sebi da dozvolimo. Ovo je škola više za nas", kazao je Blažič.

"Neki igrači su malo umorni, a svaki igrač nam treba. U glavama nam je samo da dobijemo ovu seriju i daćemo sve od sebe", dodao je Blažič.

Druga utakmica igraće se u nedelju od 20.30 takodje u Beogradu, a serija se igra na tri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke