Momak ima petlju - Aranitovićeva trojka uz zvuk sirene!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.11.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net

Petar Aranitović najprijatnije je iznenađenje u redovima Partizana na startu nove sezone, a dobru igru uspeo je da prikaže i tokom prvog poluvremena duela sa Crvenom zvezdom Telekom.

abaliga.com/Igokea/Nenad Vuruna
abaliga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Drugi najefikasniji košarkaš u redovima KK Partizan NIS tokom prvog poluvremena derbija sa Crvenom zvezdom Telekom bio je Petar Aranitović.

Momak koji je na startu nove sezone prijatno iznenadio nije se uplašio iskušenja pa je tokom prvih 20 minuta zajedno sa novajlijom Kevinom Džounsom držao Partizan u životu.

Posebnu inspiraciju Aranitović je imao tokom prve deonice kada je pogodio dve trojke od kojih je prva bukvalno postignuta uz zvuk sirene.

Pogledajte kako je Petar Aranitović preuzeo odgovornost i pogodio trojku uz zvuk sirene.

Pera namestio praćku!

Posted by Partizan on уторак 3. новембар 2015.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Wednesday, 04.11.2015
00:02

Ovaj decko vam je mnogo bolji nego Vanja Marinkovic. Marinkovic nije dovoljno kvalitetan kao sto je najavljivan da ce biti. Jos je on klinac i ima vremena po tom pitanju, ali ne pokazuje neki potencijal niti napredak. Aranitovic pokazuje da ima ono nesto u sebi, dalje cemo videti sta ce biti sa njim. Ja ne volim da gledam ovako los Partizan. Naravno da zelim da je Zvezda bolja, ali ne da je Partizan ovako los.

avatar
Tuesday, 03.11.2015
20:57

Samo ako bude dobijao šansu, mislim da će bit bolji od Bogdana.