Moćna ruska ''Armija'', fantastični Teo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.01.2015.
19:44
Izvor: Sportske.net

Četvrto kolo Evrolige otvoreno je još jednom ubedljivom pobedom moskovskog CSKA, ovog puta stradala je španska Unikaha, a naš Miloš Teodosić je prikazao ko zna koju po redu bravuroznu partiju!

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Košarkaši moskovskog CSKA nastavljaju da ređaju pobede u najjačem evropskom takmičenju. Računajući i prvu fazu Evrolige, ovo im je već 14. uzastopna pobeda, bez ijednog poraza, a najnoviji trijumf večeras su upisali protiv španske Unikahe, na svom terenu, rezultatom 101-74!

Najbolji košarkaš Srbije Miloš Teodosić je i ovoga puta imao ključnu ulogu u svom timu, ponovo je bio ''mozak'' Armejaca i navijači CSKA su mogli samo da uživaju u njegovim bravurama.

Već u prvom poluvremenu se videlo da gosti iz Malage večeras nemaju šta da traže u Moskvi. ''Armejci'' su bili veoma efikasni u napadu, u prvoj četvrtini su upisali čak 31 poena, a u istom stilu nastavili i u drugih deset minuta, pa se na poluvreme otišlo vođstvom CSKA rezultatom 54-41.

Nisu se domaći tu zaustavili, prednost Moskovljana je rasla iz minuta u minut, stiglo se i do tridesetak poena razlike, a da sve bude lepše za domaće navijače, na kraju je upisana i ''stotka'', za konačnih 101-74.

nando De Kolo je sa 28 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, ali je Miloš Teodosić bio pravi ''dirigent''. Srpski reprezentativni plejmejker je na terenu proveo 31 minut i za to vreme upisao 13 poena i čak 14 asistencija!

Kod gostiju, po 11 poena Vila i Kuzminskasa, a naš Stefan Marković je za devet minuta u igri upisao četiri poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 22.01.2015
21:20

Moga je malo vise da sutira, da mi prodje tiket, pleme mu...:D

avatar
Minus mi ustase daju
Thursday, 22.01.2015
21:47

A moj kolega je bas igrao manje od 15 koseva i ne bi se slozio s tobom Hahaha