MOBILIZACIJA - 'Delije' se oglasile pred duel sa Uniksom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
14:50
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde oglasili su se dva dana pred duel sa Uniksom kako bi upozorile na važnost utakmice i neophodnost podrške.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u petak dočekuju Uniks u okviru 29. kola Evrolige što bi mogla da bude odlučujuća utakmica u borbi za plasman u plej-of elitnog evropskog takmičenja.

Klub je zatražio od svojih navijača da dođu u što većem broju i podrže ekipu, a istim povodom tokom dana su se oglasile i "Delije".

"Želimo pre svega da pružimo podršku našem timu u bitnoj utakmici, ali i da pokažemo i dokažemo svima ko su 'Delije' i koliko vole svoj klub pošto se mnogo toga dovodilo u pitanje ovih dana! Mnogo smo se opustili na prošlim utakmicama i to je dovelo do mnogih nesporazuma. Kako bi se ti nesporazumi što pre prevazišli, bitno je da svaki 'Delija' shvati ozbiljnost ovog poziva i pojavi se u petak u kopu koji će biti na 'Severu' iza klupa za rezervne igrače. Sad je bitno da se pokaže naša ljubav prema klubu, veličina i snaga grupe koja je jako bitna za naš klub!" poručuju "Delije".

Klub je za utakmicu sa Uniksom napravio korekcije u smislu rasporeda na tribinama, pa će se najvatreniji navijači vratiti na sever, iza klupa za rezervne igrače.

Od početka sezone "Delije" su na svim mečevima bile smeštene na istočnoj tribini iza jednog od koševa, a očito je da Zvezda ovoga puta želi što veću podršku.

Utakmica Crvena zvezda mt:s - Uniks zakazana je za petak od 19 časova.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 29.03.2017
16:44

Ајмо сви за Звезду, сви за Институцију, сви за понос Србије. Овај позив важи за све а не само за навијаче Звезде.