Mlada nada srpske košarke stigla u Partizan?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.08.2017.
21:39
Izvor: Sportske.net

Bilo je najavljivano, a uskoro će biti i ispunjeno. Tim Partizana će biti jači za mladu nadu srpske košarke.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša će uskoro pojačati tim Miroslava Mute Nikolića.

Partizan je po svemu sudeći završio posao oko dovođenja mladog Marka Pecarskog, košarkaša koji je do sada bio član Bajerna iz Minhena, čekamo samo i obaveštenje iz crno-belog tabora.

On je sin Miroslava Pecarskog, čoveka koji je sa Partizanom uspeo da napravi velike uspehe, između ostalog i da igra na fajnal foru u Gentu 1988. godine.

Marko bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

Inače, Marko ima 17 godina, bio je član i Mega Leksa, a igra na poziciji centra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Sunday, 20.08.2017
11:27
avatar
SamoPartizan
Saturday, 19.08.2017
23:01

Daj Boze,jos ako bude na 4 godine bice idealno...Pokazao se bas dobro na ep i to nama treba mladi talentovani igraci,visegodisnji ugovori kako bi izasli iz duga i za koju godinu imali jedan jak tim..

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 20.08.2017
08:12

Partizanu treba kvalitet,odmah. Ne verujem da Partizan moze i zeli da postane projekat kao Mega Leks,da stvara igrače na ustrb rezultata. Ok,ovaj mali ima potencijal ali razvice se u igraca samo ako bude igrao uz Novicu ili nekog novog Hecera . A ako mu saigraci budu Koprivice,Tomici,Ratkovice,Potkovice,Vrapci, onda nista od njega. To je moje misljenje.

avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 22.08.2017
09:00

SamoPartizan, ne bih voleo da me pogrešno shvatiš jer stvarno nemam želju da omalovažavam Partizan (to nije primereno zbog veličine kluba). Moje mišljenje je da se na ovaj način ne mogu otplatiti dugovi čak ni smanjiti.Partizanu treba rezultat, pod hitno jer samo rezultat drži i privlači sponzore. Druga stvar je selekcija, svi ti igrači koštaju (možda ne mnogo ali koštaju) i traže neki novac a Partizan trenutno muku muči da isplati igrače i trenere od pre 3 ili 4 godine. Po mom mišljenju, Partizan iz dubioze čupa samo Evro Liga ili da neko upumpa neki veliki novac u klub (što je sad nerealno) naravno uz promjenu upravljačke strukture ,jer kako očekivati da dug vrati neko ko je godinama pravio isti.

avatar
SamoPartizan
Sunday, 20.08.2017
14:34

Slazem se,ali ne mozes naci kvalitetan igrac a opet da bude iskusan za male pare,nisam ni mislio da budemo kao mega celi tim da bude oko 20 godina vec da imamo 5,6 talentovanih igraca da dobiju 10,20 minuta zavisi od njihovog kvaletite..Jos tu da dodamo par iskusnih igraca tipa Velickocic itd i 2,3.Klub je u velikim dugovima jedva prezivljavamo tako da bolje da se strpimo sezonu eventualno 2 da otplatimo dug i tek tad da napravimo dobru ekipu da probamo da skinemo Czv..

avatar
mosala1983
Saturday, 19.08.2017
22:48

мута ће му дати шансу и минуте само због презимена. Било је квалитетних младих играча нису се наиграли у хемофарму и крагујевцу. Храбри Мута.

avatar
Sixers forever
Saturday, 19.08.2017
22:12
avatar
Saturday, 19.08.2017
21:54

Ovo bi bio odlican posao, ali celava pevacica je to demantovala u toku dana, daj Boze da to znaci da ce ipak doci...