Mitrović: "Zvanje favorita pripada Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.04.2015.
19:15
Izvor: Sportske.net

Kapiten KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović tvrdi da izdanja koja je ekipa beležila tokom ligaškog dela sezone daju za pravo crveno-belima da pred mečeve sa Partizanom ponesu epitet favorita.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Dva dana ostalo je do početka polufinalne serije plej-ofa regionalne košarkaške lige u kojoj će se sastati košarkaši Crvene zvezde Telekom i Partizana.

Crveno-beli su, za razliku od Partizana, prethodne nedelje imali obavezu igranja u Evroligi a kapiten Luka Mitrović tvrdi da su igrači razmišljali o derbiju još pre duela sa Panatinaikosom.

"Poznato je koliko su utakmice protiv Partizana bitne i šta donose, ali i šta uzimaju, posebno kada se radi o završnici takmičenja. O Partizanu smo razmišljali još pre meča protiv Panatinaikosa i fokusirani smo na odlučujuće mečeve. Neće biti nimalo lako, ali verujemo u uspeh" kazao je Mitrović za "Tanjug".

Crvena zvezda Telekom iza sebe ima sjajne rezultate u ligaškom delu regionalnog šampionata ali i u Evroligi. Zbog svega što su crveno-beli do sada uradili Luka Mitrović daje sebi za pravo da epitet favorita pred početak plej-ofa dodeli timu za koji nastupa.

"Rezultati ove sezone nam daju za pravo da mozzemo sebe da nazovemo favoritima u duelima sa Partizanom, ali to ne mora ništa da znači. Crno-beli su kompletirali ekipu, pojačali se iskusnim i kvalitetnim igračima i igraju sve bolje. Partizan polufinale dočekuje u dobroj formi, ali i mi smo jaki i očekuje nas velika bitka" poručio je Mitrović.

Prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Partizana zakazana je za 14. april sa početkom od 21 čas. Drugi meč igra se u isto vreme dan kasnije, dok je treća utakmica na programu 18. aprila.

U zavisnosti od rezultata četvrta utakmica mogla bi da bude odigrana 19. aprila, a eventualna majstorica 22. aprila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke