Mitrović: "Želimo da uživamo u Pireju"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.12.2014.
14:37
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Kapiten KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović smatra da je predstojeći duel sa Olimpijakosom prilika da crveno-beli uživaju u utakmici i pokušaju da kroz igru bez opterećenja ostvare pozitivan rezultat.

BetaPhoto/Hina/DenisCeric/Ds
BetaPhoto/Hina/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su na duel 9. kola grupne faze takmičenja u Evroligi koji ih u petak očekuje u Atini.

Utakmica u "Dvorani mira i prijateljstva" donosi okršaj dve prvoplasirane ekipe u grupi "D" i dva sigurna učesnika TOP 16 faze. Olimpijakos ima dve pobede više od drugoplasirane Zvezde koja u Pireju može da nastupi bez pritiska.

"Olimpijakos je jedan od najboljih klubova u Evropi. Njihov kvalitet i veliku snagu na delu smo mogli da vidimo u prvom meču u 'KombankAreni' kada su pružili fantastičnu partiju. Već smo obezbedili plasman u TOP 16 fazu tako da bez bilo kakvog pritiska idemo u Atinu" rekao je Mitrović za klupski sajt.

Grčki sastav slavio je u Beogradu rezultatom 62:57 a Zvezdu bi eventualna pobeda sa više od pet poena razlike ostavila u trci za prvu poziciju u grupi.

"Želimo da uživamo u ovoj utakmici, ali to ne znači da ne želimo pobedu. Naprotiv, naše ambicije su jasne i daćemo svoj maksimum u nameri da zabeležimo još jedan trijumf" poručuje kapiten.

Krilni centar Crvene zvezde Telekom pokušao je da objasni šta je sve potrebno da bi njegova ekipa iz Atine donela pobedu.

"Da biste pobedili tako moćan tim kao što je Olimpijakos i to na njihovom terenu neophodno je da pružite 150 odsto svojih mogućnosti. Svih 40 minuta moramo da igramo dobru i vrlo agresivnu odbranu, da u napadu budemo strpljivi i pametni i da pogađamo otvorene šuteve i zicere koje smo promašivali u prvoj utakmici" ističe Mitrović.

Utakmica 9. kola grupne faze takmičenja u Evroligi između Olimpijakosa i Crvene zvezde Telekom zakazana je za petak, 12. decembar, od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 11.12.2014
17:45

Uzivace navijaci na tribinama a vi decko po pobedu i da pruzite maksimum!