Mitrović: "Sezona iz snova"

Autor: Beta Beta
petak 19.06.2015.
00:23
Izvor: Beta

Kapiten novog šampiona Srbije Luka Mitrović rekao je da se upravo završena sezona može nazvati "sezonom iz snova".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović rekao je večeras, posle osvajanja titule prvaka države, da je njegova ekipa imala sezonu iz snova.

"Sigurno može bolje od ovoga, ali ko će sad o tome da razmišlja. Ovo je sezona iz snova. Igra u ovoj finalnoj seriji nije bila na željenom nivou, brojne utakmice i umor su učinili svoje, ali ogromno srce i uspeh kakav Crvena zvezda ne pamti. Ne znam šta da kažem osim da mi je izuzetno drago što sam, ne kapiten, nego što sam deo ove ekipe", rekao je Mitrović novinarima u "Pioniru".

Košarkaši Crvene zvezde Telekom osvojili su večeras titulu prvaka Srbije, pošto su u Beogradu kao domaćini pobedili Partizan sa 58:54 u trećoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije.

Crveno-beli su tako stigli do prve titule prvaka države od 1998. godine, ali su i prekinuli dominaciju Partizana koji je poslednjih 13 godina uzastopno bio šampion.

Zvezda je ove sezone osvojila tri titule - u Kupu Srbije, Jadranskoj ligi i sada titulu prvaka Srbije.

"Super, lep osećaj, ne znam šta drugo da kažem sad. Ponosan sam na ove momke, stvarno su se dobro izborili. Svi trofeji su mi dragi. Meni lično je najdraži iz Jadranske lige jer je najznačajniji", rekao je Boban Marjanović.

Bek Zvezde Nemanja Dangubić kazao je da se naporan rad njegove ekipe tokom cele sezone na kraju isplatio.

"Sjajan je osećaj. Radili smo cele sezone veoma jako, svi su sumnjali u nas, a na kraju smo osvojili sva tri trofeja. Ne mogu da opišem koliko je bilo teško, mnogo sam srećan, pre svega, zbog nas jer mi smo cele godine radili. Svi su sumnjali, a uspeli smo svima da pokažemo da možemo", naveo je Dangubić.

Na pitanje da li može bolje, Jaka Blažić je kratko rekao: "Ne može bolje".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke