Mitrović: "Porazi od jačih imaju svoju svrhu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.09.2014.
20:16
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Kapiten KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović konstatovao je da porazi na "Glorija Kupu" u Istanbulu imaju svoju svrhu jer su doživljeni od kvalitetnijih rivala.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u petak je okončao učešće na "Glorija Kupu" u Istanbulu gde je imao prilike da se odmeri sa ekipama kakve su CSKA, Fenerbahče i Anadolu Efes.

Izabranici Dejana Radonjića pretrpeli su tri poraza ali kapiten Luka Mitrović veruje da takav učinak ima svoje pozitivne strane.

"Imali smo dobru priliku da vidimo šta smo napravili do sada u pripremnom periodu i to protiv najboljih evropskih ekipa. Mislim da će nam dobro doći ove provere, da vidimo gde smo i da vidimo na čemu još treba da radimo. Nismo bili na željenom nivou, posebno u trećoj utakmici, ali je i bolje što smo igrali protiv jačih protivnika da ne bismo stvarali pogrešnu sliku protiv slabijih timova" rekao je Mitrović.

Crvena zvezda Telekom u petak je ubedljiv poražena u duelu sa Anadolu Efesom a Mitrović ističe da je ekipa odigrala ispod svog nivoa.

"Za razliku od prethodnih utakmica gde smo odigrali znatno bolje protiv CSKA i Fenerbahčea, u trećoj utakmici nismo odigrali dobro. Nismo bili na željenom nivou ni u napadu ni u odbrani i logično je da je tako jaka ekipa kao što je Efes to iskoristila i ubedljivo pobedila" istakao je Mitrović.

Crvenu zvezdu Telekom već 3. oktobra očekuje prva takmičarska utakmica u sezoni. Gost crveno-belima biće debitant u ABA ligi bugarski Levski.

"Ostalo nam je još sedam dana do prve utakmice. Moramo to vreme da iskoristimo za kvalitetan trening i da se uigramo. Više vremena ćemo posvetiti taktici u želji da što spremniji dočekamo utakmicu sa Levskim" zaključio je kapiten crveno-belih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke