Mitrović: "Ponosan sam na ekipu Crvene zvezde"

Autor: Beta Beta
petak 13.03.2015.
14:08
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas je ponosan na ekipu što je zabeležila pobedu u gostima nad Galatasarajem u 10. kolu Top 16 faze Evrolige.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć u Istanbulu pobedila Galatasaraj sa 91:68 u utakmici 10. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

"Drago mi je da smo upisali trijumf i pokazali da sa ekipama u Top 16 fazi uspešno možemo da se nosimo i na gostujućim terenima. Maksimalno smo iskoristili naše prednosti, igrali smo upravo onako kako smo se i dogovorili pre meča, agresivno u odbrani uz kontrolu skoka i sa dosta trčanja i zasluženo smo pobedili", rekao je Mitrović za klupski sajt.

"Velika pobeda za nas. Ispostavilo se da Galatasaraj nije bio u okrnjenom sastavu, kao što se pre utakmice najavljivalo, i da su igrali u dosta široj rotaciji. Ipak, to nas nije zavaralo, igrali smo silno motivisani i uz maksimalan pristup"
, kazao je Mitrović.

Naredni portivnik izabranicima trenera Dejana Radonjića u Top 16 fazi biće Barselona.

"U Beograd ne dolazi svaki dan ekipa kao što je Barselona. Nadam se da će Arena još jednom biti ispunjena do poslednjeg mesta, da će nam navijači pružiti veliku podršku i da ćemo pokušati zajedničkim snagama da savladamo tako veliki tim i klub kao što je Barselona. Trijumf nad Barsom bi mogao da bude kruna svega onog što smo do sada uradili u Evroligi",
kazao je Mitrović.

Zvezda će 19. marta u Beogradskoj areni dočekati Barselonu u utakmici 11. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke