Mitrović: "Ne odričemo se borbe za fajnal-for"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.04.2016.
12:20
Izvor: Beta

Kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović priznaje da CSKA slovi za favorita u četvrtfinalu Evrolige ali poručuje da do ne znači da će se crveno-beli odreći borbe za fajnal-for.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović rekao je danas da crveno-beli rasterećeno čekaju utakmice četvrtfinala Evrolige protiv moskovskog CSKA, ali je istakao da to ne znači da se odriču borbe za plasman na fajnal-for.

"Još jedno u nizu 'paklenih' gostovanja. Ovo je prilika da pokažemo koliko možemo protiv možda i najbolje ekipe u Evropi. CSKA je ekipa popunjena na svakoj poziciji sa dva igrača svetske i evropske klase. Ne treba ih gledati po individualnom kvalitetu, imaju najveću snagu kao tim, ali ako već moram da izdvojim nekog, to su Miloš Teodosić i Nando De Kolo, koji igraju stvarno fantastično ove sezone", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u utorak u Moskvi igraju prvu utakmicu TOP 8 Evrolige protiv CSKA, a jutros su otputovali u glavni grad Rusije.

"Naša prednost može biti upravo ta rasterećenost i njihov imperativ da moraju na fajnal-for. Mi smo neki naš osnovni cilj ispunili odavno. Sve ovo što sada radimo je dodatni plus za ekipu. Dakle, potpuno rasterećeno čekamo ovo četvrtfinale, ali, daleko od toga da se odričemo borbe i šanse i plasmana na fajnal-for", rekao je Mitrović.

Plejmjeker Crvene zvezde Telekom Stefan Jović naveo je da će on i njegovi saigrači pokušati da iznenade CSKA.

"Želimo da damo svoj maksimum, imali smo dosta uspona i padova ove sezone u Evroligi, ali kao nagrada za dobar i naporan rad, stigao je plasman u četvrtfinale i mečevi sa CSKA. Prekoputa nas će se naći najbolja ekipa u Evropi u ovom trenutku. Ali, to je što je. Nemamo razloga za neki preveliki pritisak, pa da probamo da ih iznenadimo", rekao je Jović.

Prva utakmica četvrtfinala Evrolige između Zvezde i CSKA igra se u utorak od 19.00 u Moskvi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke