Mitrović: "Možda nam je i trebao jedan poraz"

Autor: Beta Beta
petak 05.06.2015.
12:02
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je njegova ekipa uspela da "iščupa" bezbolan poraz protiv Partizana.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Mitrović je dodao da će taj poraz crveno-belima dobro doći kao otrežnjenje.

Košarkaši Zvezde izgubili su sinoć od Partizana sa 82:92 u poslednjem kolu Superlige Srbije. Crno-beli su u finišu meča imali i 20 poena prednosti, ali je ekipa Dejana Radonjića uspela da smanji tu razliku i samim tim sačuva prvo mesto na tabeli koje donosi prednost domaćeg terena u plej-ofu.

"Može slobodno da se kaže da smo se na kraju izvukli. Bili smo u nezavidnoj situaciji, gubili smo 20 razlike. Ušli smo u meč da pobedimo utakmicu, a došli smo u situaciju da Partizan vodi 20 razlike i da moramo da 'čupamo' tih 16 razlike koliko je bilo u prvoj utakmici", rekao je Mitrović novinarima u Pioniru.

"Možda nam je i trebao jedan poraz, jer u poslednjih par utakmica nismo bili na zadovoljavajućem nivou, a opet je poraz koji ne ostavlja posledice. Otreznićemo se malo i dobro će doći da se zbiju redovi", dodao je kapiten Zvezde.

Mitrović je naveo da njemu i saigračima nije bilo sve jedno kada je Partizan poveo sa 20 poena razlike. 

"Došli smo u situaciju da gubimo to prvo mesto koje smo držali celo takmičenje, ali skupili smo se u poslednjih pet-šest minuta i 'iščupali' taj bezbolan poraz. Ima razloga za zabrinutost, ali nema mnogo vremena da se lupaju glave. Što pre treba da se konsolidujemo, jer već u subotu igramo sa Megom, a to su tradicionalno neizvesni mečevi", rekao je Mitrović.

Prvi meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije između Zvezde i Mega Leksa igra se sutra od 18.00 u hali Pionir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Stevic
Friday, 05.06.2015
12:31

Trebao je sasvim sigurno.nPrevise indolentnosti se ne prasta! nSa jedne strane kvalitetna, motivisana ekipa, a sa druge izraziti favorit uz pristup igri KAD CE VEC JEDNOM TAJ KRAJ SEZONE!?nU finalu treba da prsti, a mi smo ti koji treba da se pitaju, uz ovakvu igru svakako ne!nIpak, ne sumnjam ni malo u kvalitet i ocekujem ponovo 3-1 u seriji.

avatar
Skaut1
Friday, 05.06.2015
14:09

Ja opet očekujem 3:0 za nas, ali neka i omanem, pa neka bude što ti reče ponovo 3:1 za nas. Juče nismo igrali odbranu dostojnu EK, a kamoli EL. O suđenju u KLS odavno nema svrhe ništa pričati, Katastrofalno je preblaga reč.

avatar
Skaut1
Friday, 05.06.2015
15:04

Njihov trener samo u takvoj atmosferi zna da funkcioniše, srećom ove godine mu vodeći ljudi kluba iz Zvezde nisu dozvolili da ih uvuče u svoje klupko (značajno manje su odgovarali na njegove svakodnevne provokacije). Imaju podjednako kvalitetne pojedince kao i mi, i skuplji tim, ali naš tim je jači. Ne bih se bunio da opet bude 3-1 za nas, ali priželjkujem 3:0.

avatar
Zoran Stevic
Friday, 05.06.2015
14:25

Realno je 3-1, Partizan je jedna vrlo korektna ekipa, imaju iskustvo, imaju i talente, podrsku publike, ali mislim da ce im se pre svega o glavu obiti igra izvan terena koju namece njihov trener i time unosi tenziju i svojim igracima!