Mitrović: "Markovo ubistvo je sramota za košarku"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
19:24
Izvor: Sportske.net, euroleague.net

Kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović naglasio je da će navijači tog kluba imati zadatak da tokom meča sa Galatasarajem pokažu šta su prave vrednosti i da na taj način odaju počast tragično stradalom Marku Ivkoviću.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Uoči sutrašnje utakmice trećeg kola Evroligine TOP 16 faze između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja na zvaničnom sajtu elitnog košarkaškog takmičenja pojavili su se intervjui sa kapitenima dva tima.

Evroliga je želela da pošalje poruku mira i da spreči bilo kakvo nasilje na mečevima dva tima koji slede zbog čega je i Luka Mitrović preneo svoj stav navijačima Crvene zvezde Telekom.

"Ono što se desilo u Istanbulu je jedna velika sramota za košarku. Niko od nas ne učestvuje na sportskim predstavama kako bi podsticao neke stvari koje ne smeju da se dešavaju" počeo je svoje izlaganje na zadatu temu Mitrović.

Srpski reprezentativac podsetio je navijače da će najbolji način za odavanje počasti tragično stradalom Marku Ivkoviću biti poruka mira i borba protiv svake vrste nasilja.

"Najbolji način da se oda počast Marku je da svi zajedno učinimo sve da do tih nemilih scena više ne dođe i da se zajedno borimo protiv nasilja i svih onih koji dolaze na sportske predstave kako bi naudili drugima" kazao je Mitrović i dodao,

"Navijači treba samo da rade ono što rade najbolje na svetu, da pokažu kako se bodri svoj tim, ali i kako se poštuju protivnički navijači" zaključio je kapiten crveno-belih.

Pored pomenute teme u intervjuu je bilo reči i o dosadašnjim uspesima Crvene zvezde Telekom u Evroligi a šta je sve Luka Mitrović rekao na tu temu pogledajte u priloženom videu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke