Mitrović: "Jakim tempom 'slomiti' Galatu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.03.2015.
19:39
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Krilni centar i kapiten KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović veruje da crveno-beli mogu do trijumfa na gostovanju Galatasaraju ali nikako ne potcenjuje "ranjenog lava".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nastavlja takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige gostovanjem ekipi Galatasaraja u okviru 10. kola grupe "E".

Dva tima nalaze se na začelju tabele ali bi Crvena zvezda Telekom mogla da prepusti "fenjer" istanbulskom sastavu ukoliko uspe da upiše trijumf u dvorani "Abdi Ipekči".

Domaćin ulazi u meč desetkovan usled finansijskih problema ali trijumf nad Fenerbahčeom sa šestoricom igrača u rotaciji govori da crveno-beli nemaju prava na opuštanje.

"Sledi nam novi duel protiv Galatasaraja, četvrti ove sezone. Iako Galatasaraj ima određnih problema, pokazali su da zaista mogu da odigraju odlično. Najbolji dokaz za to je upravo njihova poslednja utakmica koji su na vrhunskom nivou odigrali protiv favorizovanog Fenerbahčea" kaže Luka Mitrović.

Galatasaraj je u prethodna dva duela sa Crvenom zvezdom Telekom slavio u Istanbulu i Beogradu pa izabranici Dejana Radonjića znaju šta im je činiti ukoliko žele do pobede na Bosforu.

"Pokušaćemo da nametnemo jak ritam. Želja nam je da agresivnom odbranom i dobrim trčanjem uvedemo utakmicu u takav tok koji im neće odgovarati zbog skraćene rotacije u ekipi. Naša prednost bi trebalo da bude dublji roster i zato ćemo sve učiniti da pokušamo da ih slomimo jakim tempom" poručuje kapiten crveno-belih.

Krilni centar Crvene zvezde Telekom izrazio je nadu da na predstojećem duelu u dvorani "Abdi Ipekči" neće biti incidenata i da će utakmica proteći kao prethodni susret u Beogradu.

Utakmica Galatasaraj - Crvena zvezda Telekom igra se u četvrtak, 12. marta, sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke