Mitrović: "Ispraviti greške u Novom Sadu"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
15:44
Izvor: Sportske.net, Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Telekom, Luka Mitrović, istakao je da se ekipa ne sme opustati na gostovanju u Novom Sadu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrovič rekao je danas da je cilj njegove ekipe da osvoji prvo mesto u ligaškom delu Superlige Srbije kako bi stekla prednost domaćeg terena pred plej-of.

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova u Novom Sadu igraju protiv Vojvodine, utakmicu šestog kola Superlige Srbije. Zvezda ima svih pet pobeda, a Vojvodina tri pobede i dva poraza.

"Sigurno je da smo kvalitetnija ekipa, ali to moramo da pokažemo na terenu. I u ovom meču želimo pobedu, jer naš cilj je da osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu steknemo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Ako budemo ušli u naš prepoznatljiv ritam, sa čvrstom odbranom i dobrom igrom u tranziciji, trijumf ne bi trebalo da izostane", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Zvezda je juče pobedila FMP sa 81:69, a Vojvodina je izgubila od Partizana sa 61:79.

"Meč sa FMP-om nismo odigrali na nivou naših mogućnosti. Posle dobrog starta i dvocifrenog vođstva došlo je do pada u našoj igri. Greške iz tog meča moramo i želimo da ispravimo već u Novom Sadu", rekao je Mitrović.

"Vojvodina pruža veoma dobre partije na početku Superlige. Oni će pokušati da se umešaju u brobu za mesto koje vodi u plej-of i plasman u ABA ligu sledeće sezone. Imaće zaista veliki motiv i zato moramo da uđemo u meč veoma oprezno", dodao je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke