Mitrović:"Hteli smo da se odužimo publici"

Autor: Miloš Marković
petak 10.04.2015.
14:08
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde se zahvalio publici na izvanrednoj podršci koja nije izostala niti jednom čitave sezone.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Crvena zvezda se pobedom oprostila od Evrolige, a izvanrednu partiju protiv Panatinaikosa pružio je i Luka Mitrović.

Zvezdin kapiten je zabeležio 11 poena uz osam skokova i šest asistencija i na najbolji mogući način najavio povratak u formu pred najvažnije mečeve u sezoni. Skroman u oceni svog učinka, Mitrović u prvi plan ističe timsku igru.

"Drago mi je da sam dobro odreagovao u situacijama koje su meni odgovarale. Nije važno ko je kako odigrao, važno je da smo pobedili i da nam pobeda daje na samopouzdanju pre početka polufinala plejofa ABA lige. Ostaje nam da još malo uživamo u pobedi, a onda da krenemo da se spremamo za meč sa Partizanom.", istakao je kapiten Mitrović.

Kako dodaje Mitrović, crveno-beli su imali veliku želju da se pobedom oproste od Evrolige i oduže svojoj sjajnoj publici.

"Panatinaikosu je ovo bio rezultatski važan meč, dok je naša želja bila da pobedom stavimo tačku na odličnu evroligašku sezonu. Želeli smo da se odužimo publici koja je i ove sezone bila naš najveći adut, a ako se ne varam i ove sezone smo najgledanija ekipa u Evroligi. Hvala svima koji su bili i pomogli nam da ostvarimo veliku pobedu.", rekao je Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke