Miškovi komplimenti Deju Radonjiću, šta će biti sa ''Pekmenom''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2017.
22:20
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Poznati košarkaški menadžer i prvi čovek Mege govorio je za ''Vijesti'' o košarkaškim aktuelnostima, sa akcentom na istaknute Crnogorce.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Neki od njih su, svakako, i košarkap Minesote i predsednik Partizana Nikola Peković, kao i Dejan Radonjić, koji ove sezone čini čuda sa ekipom Crvene zvezde mts u Evroligi.

Kada je u pitanju popularni ''Pekmen'', Ražnatović je skeptičan po pitanju nastavka karijere u Minesoti, ali naglašava da će se o tome sve znati na leto, za nekoliko meseci.

''Peković ima još godinu ugovora sa Minesotom. On će pred leto proći detaljne preglede, kao što je uradio i prošle godine. Ukoliko situacija bude ista, neće moći da odigra ni tu poslednju sezonu njegovog ugovora. Bolovi su isuviše velike u ovom trenutku, ali ne bih da prejudiciram medicinske rezultate, koji će biti poznati za pet-šest meseci”, izjavio je Ražnatović, a prenose ''Vijesti''.

O Zvezdi se, posle sjajnih rezultata koje je postigla u dosadašnjem toku sezone, svuda govori u superlativima, a Ražnatović u prvi plan ističe Dejana Radonjića i njegovu ulogu u stvaranju moćne Zvezde.

''Šta god da se dogodi u nastavku sezone Zvezda je napravila neverovatan uspeh. Najzaslužniji čovek za to je Dejan Radonjić. Tim, koji je igrački dosta slabiji od konkurenata u Evroligi, temeljnim radom uspio je da podigne na ovaj nivo'', poručuje Ražnatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 01.03.2017
15:32

Gomeljski se smeška...smeši...ma crkava od smeha...Samo kad vidi gestikulaciju-zagradi :-)

avatar
Shaftilo
Wednesday, 01.03.2017
20:55

alo bolesni u Limož odmah po lekiće