Miško zadao rebus - Vasa Micić u Evroligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.06.2017.
18:43
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Vasilije Micić karijeru nastavlja u redovima slavnog litvanskog kluba.

Epa/Igor Kupljenik
Epa/Igor Kupljenik

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s Vaslije Micić (23, 195) ponovo će nastupati u Evroligi pošto je u četvrtak dogovorio saradnju sa šampionom Litvanije.

Srpski internacionalac karijeru nastavlja u Žalgirisu što je na karakterističan način otkrio vlasnik menadžerske agencije koja zastupa Micića.

"U želji da pobegne od gradske vreve, Vasilije Micić je doneo definitivnu odluku da sledeću godinu, a možda čak i dve provede u šumi" napisao je na "Tviteru" Miško Ražnatović.

Kako Ražnatović nije zadao preterano težak rebus jasno je da se radi o Žalgirisu, litvanskom klubu iz "zelene šume", a takođe je jasno da je Micić potpisao ugovor na jednu sezonu uz mogućnost produžetka saradnje do leta 2019. godine.

Vasilije Micić je prethodnu sezonu proveo u Tofašu iz Burse gde je prosečno beležio 13,2 poena i 3,9 asistencija po utakmici.

U dosadašnjem toku karijere Micić je pored Tofaša nastupao još za Crvenu zvezdu mt:s, minhenski Bajern i Mega Leks.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Friday, 16.06.2017
12:55

Kakav smesni igrac Misko ga vodi kao mecku nigde duze od polusezone,kome treba plej razbijac bez suta ,u odbrani limitiran ,moze Turska,Italija pa Dordevic morao da ga otera iz one cirkus lige,da je bilo sta pokazao Obrad bi ga sutra doveo u Fener.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 15.06.2017
18:46

Odlicnu karijeru gradi Vasa, bio u Megi , pa onda otisao da skuplja iskustvo po Bajrnu, vratio se u Zvezdu da osvoji trofeje i igra EL pa onda otisao u Tursku da to naplati, sad opet ide u El nakon sezone karijere (bar po individualnom ucinku)

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 15.06.2017
20:22

Šta bre odlično, dečko su mnogo više domete predviđali. Skupljao iskustvo na klupi u Bajernu i van terena jer se povređivao, u Zvezdi došao na pola sezone i konačno u Turskoj proigrao. A mnogo više su mu predviđali.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 16.06.2017
00:03

Imao je on strasnu stagnaciju u Bajernu, i samo zato zbog toga je dosao kod nas, i bio nama dostupan, inace ne bi od toga nista bilo....pre nas je jedno 2 godine kuburio sa povredama i mizernom minutazom, bio je ocaj od igraca. Ovde je poceo da ozivljava karijeru iznova i uspeo je, ali nece biti ni upola od igraca kakvog su ga svojevremeno videli po talentu...Otprilike samo jedan od desetak talenata zaista uspe nesto visoko da ostvari i ispuni velika predvidjanja....I da, samo da napomenem, Simanic ima tek 18god, i kilazu jedva dovoljnu da ga jaci vetar ne odnese, pritom fobiju od reketa, odsustvo ledjne igre i jos bezbroj sitnih mana za koje naprosto treba iskustvo koje se stice godinama i povecanom minutazom, bez tezine dresa i ocekivanih rezultata, uspeha...Za Simanu Mega je idealna, ako vec ne zeli da ide Gudurinim putem preko FMP-a....

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 15.06.2017
22:13

Pusti ti to sto su mu predvidjali, predvidjali su i MItrovicu da ce da ide u NBA pa je dogurao da najgoreg igraca Zvezde. U svakoj generaciji postoji bar jedan igrac koji ne ispuni ocekivanja. Vasa je jos mlad, generacija je sa Dangubicem a vec u svom cv-u ima 2 ozbiljna kluba a sada ide i ka trecem. Ne kazem da je karijera dobra samo ako se stalno menjaju klubovi ali mislim da je dobro da mlad igrac ode u inostranstvo i da tamo kao prospekt stekne iskustvo pa da se vrati ovde kao pojacnje a ne da kao Borisa Simanic sedi na klupi 2 godine i trenira sa Mitrovicem, pa kad udje da odigra koji minut vidi se da je jos na nivou juniora.