Miško Ražnatović ima poruku za selektora "Orlova"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.07.2016.
15:02
Izvor: Sportske.net

Poznati košarkaški menadžer i vlasnik agencije "BeoBasket" Miško Ražnatović indirektno je poslao poruku selektoru "Orlova" Aleksandru Đorđeviću komentarom na spisak reprezentacije Francuske.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Bura oko odluke selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića da za Bobana Marjanovića nema mesta među putnicima na Olimpijske igre posle odluke da ne igra na kvalifikacionom turniru u Beogradu i dalje se ne stišava.

Menadžer novog igrača Detroita Miško Rašnatović danas je na "Tviteru" prokomentarisao odluku selektora košarkaške reprezentacije Francuske da nakon turnira u Manili sa spiska otpadne centar Darušafake i MVP turske lige, a da njegovo mesto zauzme Rudi Gober.

"Rudi Gober, koji nije igrao na kvalifikacionom turniru u Manili bez posebnog razloga, izrazio zelju da igra Olimpijske igre! Poz 5, 218 cm! MVP turske lige, igrač Darušafake, Merman izostavljen iz ekipe iako je učestvovao u osvajanju turnira u Manili, a pozvan Gober" napisao je Ražnatović.

Više je nego jasno šta je Miško Ražnatović ovakvim obajvama želeo da kaže i kome je ova poruka zapravo upućena.

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević ranije je izjavio da Bobanu Marjanoviću neće uputiti naknadni poziv za Igre u Riju jer je manje od 24 časa pred okupljanje nacionalnog tima otkazao učešće na OKT u Beogradu iako je nedeljama pre toga davao garancije da će igrati.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

45 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 13.07.2016
14:53

Neki smatraju da je moral nebitan i da je uvek i jedino važno nešto ušićariti. To je upravo psihologija koja nas čini slabim. Jer nemamo nikakav ideal, već prihvatamo mrvice i tavorimo u ništavilu. Pisao sam već, Bobi je igračina i mislim da je dobar momak. Međutim uvredio je selektora i pokazao da su mu napori KSS i Đilasa, selektora Đorđevića i očekivanja i bodrenje cele nacije manje važni od trenutne koristi. Pritom, da je unapred tako najavio, da je rekao da će se javiti odmah po potpisivanju ugovora, verovatno mu niko ne bi zamerio. Ovako, Đorđević je odbacio nekog igrača računajući na njega, a ovaj ga dan pred okupljanje polio hladnim tušem. Mokino razmišljanje je ok, ali ne i da obavezno bude prihvaćeno od svih, pogotovo od Đorđevića.

avatar
Black Casper
Tuesday, 12.07.2016
23:49

Šta reći čoveku po imenu Miško?! Ja znam šta bi mu reko!!!! Sale Nacionale,samo napred,ovo su mali ljudi,imaš punu podršku pravih navijača!!!!

avatar
Bata
Tuesday, 12.07.2016
23:39

Nije ovo fudbal da menadžeri sastavljaju reprezentaciju!

avatar
Tuesday, 12.07.2016
23:31

Ne treba zuriti sa izjavama, vec cekati da OI prodju i da se vidi ucinjeno... Ako bi doziveli neki neuspeh realno je ocekivati od Djordjevica da podnese ostavku ili ga oterati... Jer sa igracima koje ima (moze da ima na raspolaganju) morao je u proteklom periodu mnogo vise da ucini. A izostavljanje bobija je hendikep za svaku reprezentaciju. Ako nas dovede do medalje onda kapa dole za hrabrost i ucinjeno. Malo je celokupna situacija zategnuta, krive su obe strane. Trener ne treba da diktira strogocu, vec da bude psiholog i da probudi zelju za igrom kod svakog. Djordjevic to radi delimicno. Da su treneri u zlatnom dobu srpske kosarke drzali takav nivo strogoce bez motivacije ne bi nas nigde bilo... Nije cilj nekog pretnjom naterati, vec motivacijom stimulisati da bude deo uspeha. A ne mozes reci ako neko odbije neko poziv zavrsio je sa repkom. Taj bobi je za 3 god zaradio koliko Djordjevic nije za celu karijeru verovatno. Treba to uzeti u razmatranje

avatar
Vicariuosly
Tuesday, 12.07.2016
23:18

Aleksandar Đorđević je selektor. On donosi odluke ko igra. Tacka.

avatar
Surovi
Tuesday, 12.07.2016
19:10

Kao prvo, ti si agent, a ne selektor. Kao drugo, Gober se oporavlja od povrede. Kao trece, nije otkazao dan ranije kako bi se setao po Francuskoj i pijuckao koktelcice.

avatar
Dikan
Tuesday, 12.07.2016
19:01

Dzimi prijatelju, ne vredi objasnjavati ne dokazanim likovima da su i Bobi i Sale imali pravo na svoju odluku!

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 12.07.2016
18:24

Srbija nije neka prćija nego zemlja košarke. Pa tako za razliku od Nemačke koja mora da uvozi igrače iz Gane ima dovoljno svojih momaka na svakoj poziciji i ne mora nikome da se dodvorava, već igrau oni koji su spremni srce da dau za tim i nacionalni dres a ne oni kojima se tako ćefnulo.

avatar
Realan tip
Tuesday, 12.07.2016
20:36

Hmm, imamo mi i dovoljno zena za kosarku, pa uvozimo amerikanke i histerisemo kada uzmu titulu Evrope uz pomoc iste. Da ne mislis da smo licemjerni malo onda? Bobi nije ispao korektan i krivo mi je zbog toga. Ima tu i Miskovih igrarija ne sumnjam, ali sa Bobijem bi se po mom misljenju mogli ponosati i sa amerima ako dodju oslabljeni, a otkazi su pljustali bili do nedavno.

avatar
Capitano
Tuesday, 12.07.2016
18:24

Sto se tice atmosfere u timu dovoljno je pogledati uspehe fudbalske reprezentacije. Uvek su pokusavali da naprave dobru atmosferu i da tu budu igraci koji su se odazivali. A oni sto su nekima smetali su odstranjeni bez obzira sto bi nam doneli neophodni kvalitet. Nije bilo mesta za Ramba Petkovica, Boska Jankovica i jos neke, ali zato smo sa igracima koji su igrali dominirali svih ovih godina.

avatar
Lilian Thuram
Tuesday, 12.07.2016
17:05

postujem raznatovica, zbog neverovatnog uticaja na kosarku, ali treba malo da iskulira sa nametanjem svog misljenja... malo je agresivan po tom pitanju.

avatar
Lilian Thuram
Tuesday, 12.07.2016
17:03

jednostavno, ne bi bio nikakav problem da su svi igrali otvorenim kartama. cinjenica je da je selektor ozbiljno racunao na njega. razlog otkaza je prema mom misljenju opravdan fantasticnim ugovorom, za sta se i zalagao, sto je i normalno, ipak je to velika sansa u zivotu. jedini problem je sto nije rekao odmah otvoreno, ok zelim da igram za reprezentaciju ali zelim i da se obezbedim jer mi je ovo jedna od poslednjih sansi za tako jak ugovor, pa ako sve prodje kako treba i na vreme, prikljucicu se pripremama, ako vama to odgovara. licno postujem bobija, deluje mi kao ekstra dobar momak, pozitivan, kulturan i bas sve na mestu a i sigurno bi nam znacio i kao centar u ekipi. pitanje je koliko se on uopste pitao oko svega toga, tu menadzeri sve zavrsavaju i pricaju za njih i sve... ali opet s druge strane, sad reci stimcu, ej ti sad idi kuci, zovem bobija, jer je bolji igrac, nije fer(iako bi stimac to prihvatio i opet se odazvao pod bilo kakvim uslovima) i nema smisla tako nesto raditi. selektor je pre stimca zvao i milutinova i bobija, kad su oni otkazali, stimac je dosao bez po' reci, pun pozitivne energije i srece sto je tu. zakljucak je da bobija ne treba otpisati iz narednih akcija reprezentacije, ali OI treba da preskoci, sam je izabrao.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 12.07.2016
18:22

Za naredna takmičenja ga treba zvati naravno pod uslovom da hoće da dođe ali OI treba da propusti.

avatar
AliBaba
Tuesday, 12.07.2016
16:43

Ljutski je prastati :)

avatar
mile stojkovic
Tuesday, 12.07.2016
16:23

Znaci,Bobija nece biti u dresu Srbije sve dok je Djordjevic trener?! Posto,cisto sumnjam da ce i posle OI dobijati poziv...Ubedjen sam,da ce nas Francuzi razbiti u reketu,jer Raduljica i Stimac..svaki komentar je suvisan.Oo Amerima ne treba ni trositi reci..Sta sujeta uradi naciji!

avatar
Paljuka
Tuesday, 12.07.2016
19:47

Delim tvoje mišljenje, neće ga biti dok je Djordjević trener, a sve je počelo 2014 što su mnogi ovde što brane Djordjevića zaboravili..

avatar
mile stojkovic
Tuesday, 12.07.2016
22:03

Nadam se uspehu na OI..i sto skorijem odlasku Djordjevica sa klupe.Sve bih dao da nas Pesic trenira

avatar
Mangus
Tuesday, 12.07.2016
16:17

Iako se Bobiju isplatilo cekanje, posto je dobio monstruozan ugovor i iako mislim da smo sa njim 25% jaci, ne trbea ga sad zvati. Prosto, mogao je odmah da kaze da nece, da ceka ugovor, i to bi onda bilo u redu. Ovako, savez prosao kroz muke, selektor ga cekao a on par dana pre pocetka kaze da nece doci. Ne ide to tako, i koliko god dobar bio, nije zasluzio naknadan poziv

avatar
Tuesday, 12.07.2016
16:09

Vidim pritisak na Saleta da ide Bobi, ali ako je covek bio u Americi, tamo gledao ugovor i dobio zabranu ne igranja onda je sve ok, i ako sad moze nek ide. Moze se oprostiti ono otkazivanje jer turnir su mogli i Stimac, Dangubic, Jovic i Jokic sami da iznesu bez izmena. OK malo sma preterao ali nije daleko od istine. Drugi je preoblem ako je Bobi splavario sa Parkerom, setkao se po Zlatiboru, uzivao u zivotu a nije nijednom posetio trening, nije nijednom rekoa sta se desilo i nijednom nije dosao na utakmicu. To je mnogo veci porblem. Ako je tako i da ne pokazuje delima da je deo tima, vrata reprezentaciej su mu zauvek zatvorena sa tim stavom. Treba dati primer drugima kako prolaze oni koji su jaki na recima a slabi na delu ili slabi u oba slucaja. ILi hoces da igras i dabudes deo tima ili si nepozeljan. To sad bih igrao sad ne, ne vodi nigde. Sto se Gobera tice, uopste me Francuzi ne zanimaju mi smo bolji od njih po svim parametriam i tako treba d agledamo na stvari, a ne zaba i konji.

avatar
Дошао је крај
Tuesday, 12.07.2016
15:52

Још само да нам мишко саставља репрезентацију???? Смешан човек, али стварно

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 12.07.2016
15:50

e kolko smo ponosni covece, pa makar nas to kostalo, strasno

avatar
djan_franko
Tuesday, 12.07.2016
15:41

Gora sapunica od Andrije Zivkovica... Pitanje i u kakavoj je formi Marjanovic, pa on kod Popovica bio maskota kao Djordjevicu Stimac. Hvala bogu vraca se Bjelica, tu je Jokic.. Uz malo sportske srece mozemo do finala...

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 12.07.2016
15:25

Sad nam je i više nego očito da to uopšte nije bila Bobijeva lična odluka već ovog gospodina. No, dobro, stvarno razumem obe strane. Razumevanje nije problem. Pogotovo što sam bezbroj puta napisao koliko je Bobi dobar čovek i igrač. Ali ipak podržavam Saleta iz jednog razloga - da se bar Bobi priključio saigračiam dok je bio u BG, da im je davao podršku, da je dolazio da gleda, nikakav problem ne bi bio.

avatar
Lilian Thuram
Tuesday, 12.07.2016
17:11

slazem se u potpunosti i delim isto misljenje. sam se nekako odstranio iz ekipe, naravno uz pomoc menadzera, koji sada pokusava da ga ubaci nazad u ekipu, a sve ove svakodnevne vesti o tome koliko nam je potrtreban je samo opipavanje pulsa narodu i spremanje da ga vrate. licno bih voleo da igra za nas, ali jednostavno nije fer... cuj, rekli danilovic i grbovic da treba da igra... klasicno lobiranje. nista ne treba da narusi hemiju u ekipi koju ima nasa ekipa trenutno. to su fantasticni momci i sportisti.

avatar
Milosavljev93
Tuesday, 12.07.2016
15:24

Bobi treba da bude deo ekipe u Brazilu. Situacija je jasna,morao je da odsustvuje da bi potpisao ugovor i obezbedio egzistenciju. To ga nista manje ne cini Srbinom,od ostalih igraca. Sumnjam da bi bilo koji drugi clan reprezentacije postupio drugacije,da je bio u istoj situaciji kao Bobi.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 12.07.2016
15:42

Ti znaš da je čovek bio u Srbiji tekom celog turnira? Što nije došao na trening (ne da trenira) neki ili utakmicu da podrži momke malo, da navija, da pokaže da mu je stalo?

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 12.07.2016
15:45

Bez discipline nema nista,niko mu ne zamera sto je resavao egzistenciju,vec to sto nije hteo da bude sa momcima vec je splavario sa Parkerom i ko zna sa kim jos.Kad nije hteo da igra mogao je biti bar sa njima kao Bjelica dabudu podrska,odnosno da bude deo TIMA.Nije uredu prema momcima koji su se trudili na treninzima i kvalifikacionom turniru da neko ispadne zbog igraca koji je bio sebican i mislio na sebe i nije ucestvovao u nicemu vezano za repku.Vidis to je problem u mnogim sportovima a i medju navijacima kao sto si ti, da se pozivaju igraci po imenu gde igraju a ne po zalaganju.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 12.07.2016
15:14

Volim Bobija kao igraca,plasim se samo da ce nam tamo biti i vise nego preko potreban sa svojim karakteristikama ali u potpunosti se slazem da nije zasluzio poziv,pa sto bi sada ove momke koji su izneli teret kvalifikacija terali da bi igrao on,koji je na takav nacin otkazao iako je sve uradjeno od strane saveza da mu se omobuci da igra,cak mu je to preporucio i trener iz kluba.

avatar
chaki
Tuesday, 12.07.2016
15:31

Sto bi?Jednostavan razlog zato sto je najbolja 5 koju Srbija ima,to je jedini bitan razlog u svemu...

avatar
bobar84c
Tuesday, 12.07.2016
18:35

Sto nije zasluzio,on nam je najbolji centar i treba da igra a momci koji su izneli kvalifikacije hvala im, to bi valjda trebalo da im bude cast, reprezentacija iznad svega, zato na OI treba da idu najbolji. Zasto se takmicimo da pobedimo ili da se momci druze? U onakvoj grupi nam terbaju najbolji igraci koje imamo.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 12.07.2016
18:16

Pa dobro,ali recimo,moze da mu dune ,kao sto mu je i dunulo,dan pred Rio da kaze opet da nesto ne moze da igra,pa opet problem....moj je stav,da za drzavni dres treba da leti,da grize i kida kao sto su ovi momci to uradili,a te varijante hocu kakim-necu kakim,niko ne treba nikog da moli da bi ovaj obukao dres.

avatar
Đura69
Tuesday, 12.07.2016
16:20

Jokić je već sada bolji igrač nego što je Bobi ikada bio, a još ima prostora da napreduje.

avatar
Mangus
Tuesday, 12.07.2016
16:15

Mora da postoji princip. Bobiju se isplatilo cekanje, pa dobice para dovoljno da unuke obezbedi, a ne samo sebe. Ali mora da se zna ko moze a ko ne. Da je odmah rekao, bilo bi ok, ovako je cekao poslednji dan, sto nije korektno.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 12.07.2016
15:11

Nemoj Sale da ga vodiš pa makar da grupu ne prođemo! Kad se ovakav pritisak vrši na ovako sramotan način! Neka Bobi javno istupi u javnosti i izvini se prvenstveno saigračima i objasni zašto mu je bilo važnije da posećuje zvezdin kamp na Zlatiboru i vodi Parkera po splavovima nego da poseti njih u Areni, e onda uzmi u obzir da ga vodiš.

avatar
Tuesday, 12.07.2016
15:43

I Danilovic i Grbovic su rekli da treba da ga vodi. Ne kazem da treba, samo konstatujem:-D

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 12.07.2016
18:55

Moka Slavnic kaže da ne treba da ga vodi Sale dok se Boban ne izvini celoj naciji i saigračima.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 12.07.2016
18:27

Nek oni pričaj šta god hoće, nije njihova odluka, nisu oni izborili OI, ne znaju kako se ostatak tima oseća po tom pitanju. Sumnjam da bi tako mislili da je njih i ekipu ispalio kako jeste u korist partijanja sa Parkerom.

avatar
Tuesday, 12.07.2016
15:07

Bilo bi lepo kada bi odgovor na Pjetrusa, Diaoa, Lovernja, Tilija i Gobera bili Bjelica, Macvan, Jokic, Raduljica i Marjanovic, ali mislim da je to sada stavljeno ad akta...