Miško progovorio o ONOM tvitu: "Niko se nije upustio u suštinu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.01.2017.
21:17
Izvor: Sportske.net

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović još jednom se osvrnuo na komentare Željka Obradovića posle duela sa Crvenom zvezdom mt:s ali i na svoju rekaciju kojom je izazvao buru.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Reakcija Miška Ražnatovića na konferenciju za medije koju je Željko Obradović održao u Beogradu nakon duela Crvene zvezde mt:s i Fenerbahčea izazvala je veliku buru u sportskoj javnosti.

Poznati košarkaški menadžer na "Tviteru" je prokomentarisao da se dovodi u pitanje "da li je najveći stvarno najveći, kada tako lako gubi prijatelje i drugove".

Gostujući u emisiji "U Obruču" Miško Ražnatović se osvrnuo na svoj komentar i konstatovao da je pogrešio što je bilo šta napisao, posebno zbog činjenice da niko nije shvatio suštinu.

"Objektivno, mogu da kažem da sam pogrešio, ali ne zbog mišljenja koje sam izneo. Trebalo je da imam više tolerancije za trenera i izjave posle utakmice. Nije trebalo da komentarišem ali zasmetalo mi je to što se posle utakmice u kojoj sam uživao otišlo u neku drugu krajnost razgovorom o prijateljstvima i nacionalnim elementima i to me je povuklo da stavim taj tvit" objasnio je Ražnatović.

On je poručio da mu nije jasno ni zašto se podigla tolika prašina jer je svoje mišljenje izneo na društvenoj mreži koja bi trebalo da služi u privatne svrhe.

"Nažalost, niko se nije upustio u suštinu. Crven-beli su pisali 'bravo kralju, najbolji si', a crno-beli su sasuli salve uvreda jer su to doživeli kao nešto lično. Suština je drugačija i možda bi bilo pametnije da nisam ostavio taj komentar" zaključio je Miško Ražnatović.

Podsećamo da je Željko Obradović u Beogradu, nakon poraza Fenerbahčea od Crvene zvezde mt:s govorio kako nije zaslužio uvrede sa tribina i da zbog odsustva rekacije predstavnika srpskog tima više nema prijatelje u Zvezdi.



Situacija se nakon toga smirila pošto su se tim povodom oglasili Nebojša Čović ali i sam Željko Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acep
Tuesday, 24.01.2017
12:06

Covek radi svoj posao a drugi ga prozivaju bez potrebe.

avatar
Partibrejker
Tuesday, 24.01.2017
11:56

Pa nije zgodno zameriti se treneru koji radi u velikim klubovima.Možda će u buduće pre uzimati igrače koje zastupa neki drugi menadžer.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 24.01.2017
06:46

"Zasmetalo mi je to što se posle utakmice u kojoj sam uživao otišlo u neku drugu krajnost razgovorom o prijateljstvima i nacionalnim elementima" -Odlicno receno, covek je bio prisutan tamo, u prvim redovima, i moze da potvrdi da od ogranizovanog i velikog skandiranja nije bilo nista prema treneru. Odlicna sportska manifestacija je to bila, velicanstvena pobeda srpskog tima, a govorilo se svim izmisljotinama i uveiicanim stvarima, a samo ne o tome. Desetak, a mozda i manje ljudi se naslo da proziva, to ima svuda, i tribina i klub se ogradjuje od takvih ispada, steta je sto nema kazni za takve, ali i to ce da se promeni jednog dana, i zatvorske kazne ce cak pljustati. To upravo najmanje odgovara i bice tacka na njih, ovima sto vise na nasim vestima i kao nesto gnusaju se zbog prozivanja par ljudi, a citava horda navijaca i vise od pola hale na njihovim utakmicama samo zna da proziva i vredja. Potvrdilo se, i sam trener je indirektno rekao da je slagao o vecem prozivanju, i kao da prozivke prema igracu je smatrao na isto (ko proziva njegovog igraca kao da je vredjao njega, taj princip), sto potvrdjuje da mu je samo zasmetao poraz protiv dalekooo siromasnijeg i slabasnog srpskog tima i da je strasno slagao, i uspeo u svojoj nameri da se ne govori o porazu bolesno bogatog njegovog tima, neko da se govori o nekim drugim temama, koje su cak izmisljene, bolje reci dalekooo uvelicane u ovom slucaju.

avatar
ariton
Tuesday, 24.01.2017
13:34

Evo ga opet ovaj pmetni.

avatar
leonidis
Monday, 23.01.2017
23:01

ma daj nelozi se,lagano stavljaj lovu u dzep i nepetljaj se gde ti nije mesto..

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
22:23

Sigurno bi bilo pametnije, ali ljudski je gresiti, a ljudski je i priznati gresku.