Miško pred dvoboj sa Zvezdom: ''Neće biti ni 'F' od finala''!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.04.2016.
22:00
Izvor: Sportske.net

S obzirom na velike kadrovske probleme u ekipi Mega Leksa, prvi čovek ovog kluba pomalo defetistički raspoložen uoči finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde Telekom.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Kao što znate, u četvrtak počinje finale plej-ofa ABA lige, za šampionski prsten će se boriti Zvezda i Mega Leks, a dva dana pre prve utakmice u finalnoj seriji, na Tviteru se oglasio prvi čovek Mege Miško Ražnatović.

On je akcenat stavio na velike kadrovske probleme sa kojima se ovih dana suočava trener Dejan Milojević i otkrio još loših vesti za pristalice Mega Leksa.

Naime, poznato je da su odranije povređeni Jaramaz, Aranitović i Alfa Kaba, ali prema onome što je objavio Ražnatović, Zvezdi neće moći da se suprotstave ni Timote Luvavu, ni Pavlović.

Dakle, Mega će nastupiti bez čak petorice košarkaša, pa će sastav ekipe biti kompletiran priključivanjem i nekog iz kadetskog tima.

Zbog toga, Miškov zaključak je da finale ABA lige neće biti ''ni 'F' od finala''.

Da li ovo znači da su se u Megi unapred predali, ili...?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Wednesday, 27.04.2016
09:35

Tako je to kad finale igraju dva mala kluba, a setite se finala između Partizana i Cibone, veličina se ne kupuje novcem ili bolje rečeno - džaba vam novci moji sinovci :D

avatar
Anonymous
Wednesday, 27.04.2016
02:22

Ovo se uveliko znalo i pricalo u odredjenim krugovima jos za vreme odigravanja kupa. Znaci Zvezda je pustila Megu da osvoji kup tako sto nisu igrali finale, i nisu usput i trosili snagu na igranje tog finala. U totalno nepripremljenom mecu u polufinalu, igrano je svesno sa 30% snage, slabo se kretalo, skakalo, samo obicno sutiranje bilo, cilj je bio zavarati skauting Efesa i davanje lazne slike o trenutnoj formi. Ustedela se snaga neigrajuci finale, zbog meca sezone sa Efesom, koji je kasnije bio razbijen u Vrscu, a zauzvrat Mega se sklanja bez ikakve borbe u Aba ligi. Misko zna da nije jaci, niti ga to i zanima da bude, ovo je cist biznis, razni dilovi se desavaju i desavace se. Sledece sezone neko iz Mege ce preci u Zvezdu, veoma verovatno Zagorac, a uz njega i supertalentovani Aranitovic koji je Zvezdin igrac na pozajmici tamo.

avatar
nenad1995
Tuesday, 26.04.2016
23:15

Luvavu-Kvinsi Miler (najbitniji igraci u obema ekipa)
Jaramaz-Micic (drugi plej ekipa)
Aranitovic-Guduric (kombo bekovi obema ekipa)
Kaba-Cirbes (prvi centri kod obema ekipa)
Pavlovic-Rebic, Tejic, ili Simanic (nebitan igrac u rotaciji)

Realno komsije, uporedite vas tim bez Milera, Cirbesa, Micica, Gudurica,/Lazica, iskreni da budemo kukali bi vise nego Mega... Lepo bi bilo nek Misko predlozi Dekiju da pusti malog Pecarskog i ovog decka Musica, a nek Rade igra 40 minuta, jel realno ovo finale nema veze sa vezom

avatar
Tuesday, 26.04.2016
23:07

Miško čuva igrače za KLS gde će se boriti za ulazak u ABA ligu jer znaju da finale ne mogu da dobiju.

avatar
Surovi
Wednesday, 27.04.2016
09:21

Ne cuva nikog, sve su pokusali da ih osposobe.

avatar
Surovi
Thursday, 28.04.2016
00:01

Znam da Luvavu ima veliku zelju da igra. Leci se u Vujanicevoj klinici, sve se pokusalo da se vrati, ali, kad ne ide-ne ide.

avatar
Wednesday, 27.04.2016
21:08

Ne mislim bukvalno da ne mogu da igraju,ali sugurno neće rizikovati ako su roviti jer važnija je KLS.