Miško potvrdio - Odlična vest za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.12.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net

Posle sinoćnje zabrinjavajuće, jutro u Partizanu obeležila je mnogo lepša vest.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

A potvrdio ju je poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu...

O čemu se radi?

Znate već da je nedavno Partizanov račun blokiran, jer je i Dejan Musli izgubio strpljenje zbog zaostalih dugova, pa se odlučio na tužbu protiv svog bivšeg kluba.

Ipak, za razliku od nekih ranijih slučajeva, ovaj je ekspresno rešen, uprava crno-belih je postigla dogovor sa sadašnjim centrom Unikahe i to je Ražnatović jutros i potvrdio.

''Postignut je dogovor između Dejana Muslija (oprostio deo duga) i KK Partizan (isplatio ostatak). Blokada će biti skinuta u toku dana'', napisao je Ražnatović.

Dakle, jedna velika briga manje za crno-bele koji večeras igraju meč devetog kola FIBA Lige šampiona protiv Bešiktaša u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

Meč počinje u 20 časova i  30 minuta, a ako se po jutru dan poznaje... zaključak izucite sami...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Maclean
Wednesday, 14.12.2016
10:53

Veći problem je Muric, njemu se duguje 300 hiljada, Muslijev dug je bio samo 50 hiljada

avatar
Petar Petar
Wednesday, 14.12.2016
15:59

Ooo Misko, nisam te prepoznao. Na pitanje koliko se dugije nekom igracu smem da potpisem da niko u bilo kojem klubu ne zna tacnu cifru, ali zato redovno na komentarima ima insajdera koji znaju dugovanja do poslednjeg dinara. Smesno. Dug bi trebalo da je oko 150 hiljada, bar se takva cifra pominjala, ne znam odakle ti 300 hiljada? Mada koliko je taj Muric igrao, i to mu je mnogo. Polovinu vremena je bio povredjen, a drugu polovinu je bio van forme posle tih povreda. U sustini, mozda si i u pravu sto se tice cifre, ali samo ne kapiram odakle vam te informacije?

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 14.12.2016
21:10

Bravo. Velika je retkost da neko zaista i zna nesto i da se oglasi ovde. Uglavnom svi crno-belo obojeni pricaju protiv Zvezde i sve prihvataju za istinu sto je protiv naseg sampiona, dok sve sto se suska o njihovom klubu je automatski neistina, tako njihove glave smatraju, nisu ni svesni koliko ne znaju. Muric je veliki problem, jedva se otarasili njega da ne zadje u trecu i najplaceniju godinu govora. Nece taj oprostiti.

avatar
Paul Maclean
Wednesday, 14.12.2016
17:21

Odeš na sajt NBS, uneseš matični broj ili pib kk partizan i fino ti izbaci za koliko para je blokiran račun. Danas je skinuta blokada, ali je bila 40 miliona dinara tj 350 hiljada eura. Dovoljno je samo da pročitaš vesti da je neko blokirao račun i vidiš koliko se kome duguje.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
10:36

Hvala, Dejane!

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 14.12.2016
15:56

Ama odakle vam novac da ga isplatite?

avatar
Wednesday, 14.12.2016
18:05

Iz tvoje kasice.