Miško ponovo potencira Zvezdinu nadmoć

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.04.2016.
11:58
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović još jednom je istakao u prvi plan odnos snaga između njegovog kluba i Crvene zvezde Telekom uoči početka finalne serije ABA lige.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Prvom utakmicom finalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa večeras počinje borba za trofej u regionalnom šampionatu.

Aktuelni šampion Crvena zvezda Telekom apsolutni je favorit u duelima sa Mega Leksom, pogotovu ako se uzme u obzir kadrovska situacija u timu Dejana Milojevića.

Trener Mega Leksa je na jučerašnjoj konferenciji za medije kroz šalu objasnio u kakvom se položaju nalazi njegov tim pred početak finalne serije zbog brojnih povreda koje su zadesile nosioce igre.

"Što se nas tiče, imamo mnogo problema sa povredama, zato sam i pokušao da nagovorim čelnike ABA lige da igramo četiri puta po pet minuta, nažalost, nisu pristali" našalio se Milojević.

Ni prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović nije optimista, pa je tako početkom nedelje na "Tviteru" napisao da "neće biti ni 'F' od finala" zbog brojnih pehova koji su zadesili Milojevićev tim.

Na dan prvog meča Miško Ražnatović je ponovo stavio u prvi plan nadmoć Crvene zvezde Telekom iznošenjem jednog statističkog podatka.


Jasno je da se Mega Leks nalazi u podređenom položaju ali ovakve izjave predstavnika kluba treba shvatiti i kao pokušaj da se sa igrača skine teret kako bi oni koji izađu na parket dali svoj maksimum.

Prve dve utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa igraju se u hali "Aleksandar Nikolić" u četvrtak i subotu.

Početak večerašnje utakmice zakazan je za 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke