Miško i Čović ''predvideli finale'' - Andora vs Kosovo?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.03.2016.
19:36
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Mega Leksa posmatra sa vedrije strane problem na relaciji FIBA-Evroliga. A pridružio mu se i predsednik Zvezde...

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Jedna od glavnih tema u večerašnjoj emisiji ''Oko'' na RTS-u bila je situacija oko ultimatuma koji je FIBA postavila nacionalnim košarkaškim savezima, a zbog klubova koji žele da igraju Evrokup naredne sezone.

Našem i ostalim savezima zbog toga preti suspenzija i u ovom trenutku nije jasno kako će se ova situacija rešiti.

Stav našeg Košarkaškog saveza je da sačeka na donošenje konačne odluke, da to najpre učine neki drugi, bogatiji, kako se kola ne bi slomila na Srbiji. To je večeras u emisiji ''Oko''na RTS-u potvrdio i predsednik KSS Dragan Đilas.

''Na osnovu dopisa iz FIBA, ako naši klubovi potpišu da igraju Evrokup, onda će naša reprezentacija biti automatski suspendovana. Ali, postavlja se pitanje kako onda onih 16 klubova mogu da igraju u Evroligi.

Ipak, i drugi su u istoj situaciji, mi gledamo šta se dešava u ostalim zemljama i pokušavamo da izađemo iz ovog problema.

Ne mislim da Savez treba da određuje klubovima koja će takmičenja da igraju, osim naravno domaće lige, ali došli smo u novu situaciju.

Ipak, ne mora valjda Srbija prva da se izjašnjava'',
istakao je Đilas.

A kada već rešenje nije na vidiku, prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović je sve okrenuo na šalu.

''Dolazimo u situaciju da će oni da kazne 10-12 najjačih saveza, a evo na internetu se šale da će Andora sad imati priliku da bude prvak Evrope'',
šaljivo je konstatovao Ražnatović.

''Protiv Kosova u finalu'',
i Nebojša Čović je prihvatio šalu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Monday, 28.03.2016
21:45

Evo počeli smo i mi Srbi da Kosovo nazivamo državom. Koliko god oni suvereni bili iz principa ne treba odustati. Treba da nas je sve kolektivno sramota.

avatar
Tuesday, 29.03.2016
06:48

Slažem se,velika bruka!