MIRIŠE NA POBEDE! Moćni ''Orlovi'', devojke dobile prvi set!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.08.2016.
04:16
Izvor: Sportske.net

Za sada odlične vesti i sa košarke i sa odbojke! Košarkaši na poluvremenu imaju 21 poen prednosti, odbojkašice dobile prvi set protiv Italije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle nešto slabijeg početka meča i više od dva minuta bez poena, Bogdan Bogdanović je konačno postigao prvi pogodak za Srbiju u ovom meču, a ubrzo su poentirali i Raduljica i Marković, pa smo stigli do prve osetije prednosti - 8:2, posle četiri minuta igre.

Naš tim je kontrolisao igru i rezultat do ulaska u finiš prve deonice, kada selekcija Venecuele poenima Koksa stiže do izjednačenja na 14:14.

Ali, to je bilo kratkog daha i posle tajm-auta koji je usledio, Jokić i Mačvan su svojim poenima vratili prednost Srbiji - 18:14.

To je bio tek početak sjajne serije naših od 11:0, koju su u uvodnim minutima druge deonice nastavili i Jović, Mačvan i Nedović za prvo dvocifreno vođstvo - 25:14.

Tek posle tri minuta igre u drugoj deonici, Hoze Vargas je trojkom prekinuo seriju ''Orlova'', smanjivši njihovo vođstvo na 25:17.

Naš kapiten Miloš Teodosić uzvratio je zatim istom merom, a do kraja prvog poluvremena reprezentacija Srbije je dodatno uvećala vođstvo.

Na dva i po minuta pre kraja bilo je 39:23, a onda je Bogdan Bogdanović poentirao za tri poena, za 42:23 na semaforu!

A da razlika do poluvremena pređe 20 poena u našu korist, pobrinuo se Vladimir Štimac sa linije penala za 44:23.


Za to vreme, odlične vesti stigle su i sa utakmice između odbojkašica Srbije i Italije. Selekcija Zorana Terzića dobila je prvi set posle velike borbe sa 27:25.

Samo neka tako nastave, i momci i devojke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke