Milutinov ''želeo u Zvezdu'', a Zagorac i Ante Žižić?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.11.2016.
20:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U trećem, poslednjem delu intervjua u kojem je odgovarao na pitanja navijača, Nebojša Čović govorio i o potencijalnim pojačanjima o kojima se spekuliusalo u javnosti u proteklom periodu.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Da možete, da li bi ste doveli Antu Žižica u Zvezdu?

"Izvanredan igrač, i veliki potencijal. Primetili smo ga mnogo mnogo ranije od mnogih. Ali njegov put je jasan, on je igrač Cibone, i on je već prakticno igrač Bostona (NBA), zato me iznenadila neistina koja je objavljena pre nekih 10 dana da dolazi u Crvenu zvezdu”

Zašto Milutinov i Zagorac nisu došli u Zvezdu? Pare? Dužina ugovora? Projektovana uloga u timu?

"Nikola MIlutinov je bio izuzetno zainteresovan da dođe u Crenu zvezdu, ali je bio pod ugovorom sa Olimpijakosom, i trener je odlučio da ga zadrži, što me i ne čudi, jer je mlad i vrlo talentovan.

Rade Zagorac se odlučio za drugačiji put, ali ću Vam po prvi put reći otvoreno, iako su se o tom transferu raspredale razne priče, mi nikada nismo ni ušli u neke dublje pregovore oko dolaska Radeta Zagorca u Crvenu zvezdu.

Naravno da nas svaki talentovan igrač sa ovih prostora interesuje, ali mi nismo ni ušli u završne pregovore jer su i  Mega Leks, njegov klub i sam igrač imali drugu ideju, i mi to poštujemo”.


Koliki je tačan iznos budžeta predviđenog za plate igrača?

''Ove godine 2,800.000 eura za ekipu od 15 igrača koji su pod profesionalnim ugovorom sa KK Crvena zvezda mts”

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 29.11.2016
22:00

Drago mi je sto se ovako otvoreno govori o nasem budzetu da se konacno prekinu zlonamerne spekulacije? Hoce li neko iz partizana da izadje u javnosti i kaze koliki je budzet kk partizan? Hoce malo sutra...

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 30.11.2016
01:11

Gde otvoreno govori u budzetu? Na tviteru, instagramu, ili na namestenim konferencijama gde se nalaze placeni novinari sa podmetnutnim pitanjima? Jedina postena emisija u kojoj je bio je bila kod Tegeltija i covek nije znao da odgvoori ni na jedno pitanje voditelja, vec je pokusao na galamu da hvata.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
09:33

Izasao je Beric prosle sezone, a i za ovu postoje podaci. Dva miliona evra je nas ukupan budzet, a za plate igraca 750 hiljada evra, ostalo ide na dugove.

avatar
Kiddo
Tuesday, 29.11.2016
21:41

moral u minusu

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
21:35

Znao sam da cete ovo podeliti u (najmanje) tri dela...