Milutinov u Pireju - Srećan i ponosan!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.07.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Novi centar atinskog Olimpijakosa Nikola Milutinov doputovao je danas u Pirej, gde je stigao pravo sa priprema reprezentacije Srbije na Kranjskoj Gori.

olympiacosbc.gr
olympiacosbc.gr

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je danas nakratko ostala bez Nikole Milutinova, koji je ''skoknuo'' do Atine, na promociju povodom potpisivanja ugovora sa Olimpijakosom.

Po dolasku u Grčku, Milutinov je tamošnjim novinarima istakao da je veoma srećan i ponosan što će od naredne sezone nositi dres slavnog kluba, poručivši da će za Olimpijakos uvek pružati maksimum na terenu.

''Nemam reči kojima bih opisao kako se osećam. Presrećan sam, igraću za najbolji tim u Evropi...'', naglasio je Milutinov.

On je dodao i da je odlično upoznat sa bogatom istorijom kluba i otkrio da je, čim je čuo za ponudu Olimpijakosa, bio spreman da je prihvati. Tako je na kraju i bilo.


''Daću sve od sebe na terenu, uvek ću se maksimalno boriti za Olimpijakos! Radujem se što ću biti na istom parketu sa igračima kao što su Spanulis, Printezis, Haket i ostali...'', dodao je Milutinov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove
Tuesday, 28.07.2015
14:39

alo bre panteri sta ste se primili..pa nije otisoa u fmp nego u olimpijakos , veliki evropski klub , bivsi prvk evrope i klub sa tradicijom , ne znam po cemu je on slican sa fmp-om osim sto imaju iste boje dresova, pa i Bajern ih ima, ima ih i Cedevita , i jel se trebaju i oni porediti sa olimpijakosom ...komedija sa vama

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 28.07.2015
14:11

Ma Nikola pogresio si opasno. Umesto da si ostao jos jednu godinu u partizan da te dave i psuju gladnog i da napredujes igrajuci KLS, ti si otisao u Olimpijakos da se boris za titulu Evrolige i jos si placen za to? Pu sramota!

avatar
Stefan123
Tuesday, 28.07.2015
12:25

Ponosan sto nosi crveno belo ipak su Zvezda I Olimpiakos bracki klubovi

avatar
NJRBOB
Tuesday, 28.07.2015
12:22

Lepo ti stoji crveno bela boja! Eisai sto myalooo kati magikoooo!!!

avatar
stevan98
Tuesday, 28.07.2015
14:14