Milutinov dominirao, indeks 23 za 18 minuta!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.11.2015.
13:56
Izvor: Sportske.net

Olimpijakos je danas savladao Korovios u susretu grčkog šampionata, a srpski reprezentativac je bio jedan od boljih u crveno-belom dresu.

olympiacosbc.gr
olympiacosbc.gr

Povezane vesti

Ekipa Olimpijakosa nastavlja sa dobrim partijama ove sezone, a danas su imali lakši trening protiv ekipe Koroivosa pošto su pobedili sa 83:64.

Bila je ovo 6. pobeda Olimpijakosa ove sezone, nalaz se na drugoj poziciji na tabeli iza AEK-a koji ima maksimalan učinak od 7 pobeda, a za petama im je i Panatinaikos našeg selektora Aleksandra Đorđevića koji ima svih 6 pobeda.

Strouberi je danas bio najefikasniji u Olimpijakosu sa 13 poena, isto toliko je upisao mladi Agravanis, dok je Nikola Milutinov ponovo iskoristio ukazanu priliku od strane trenera Sferopulosa pa je ubacio 12 poena.

Pored toga, igrao je samo 18 minuta, a imao je i 11 skokova od čega čak 7 ofanzivnih, kao i 2 ukradene lopte i 1 blokadu.

Da podsetimo, od povrede Janga Milutinov dobija znatno veću minutažu što koristi u svakoj prilici. U prošlom kolu Evrolige protiv Cedevite je ubacio 11 poena, danas protiv Koroivosa 12.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke