Milutinov: "Da vratimo Partizan u Evroligu!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.03.2015.
11:19
Izvor: Beta

Milutinov ističe da je pobeda u derbiju dala dodatni motiv košarkašima Partizana.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Crvenu zvezdu sa 77:63 u utakmici 23. kola Jadranske lige.

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov rekao je da je njegova ekipa, posle poraza od Crvene zvezde u Kupu Radivoja Koraća, motivisano ušla u meč u Jadranskoj ligi i ocenio da crno-beli sada imaju šanse da osvoje drugo mesto u regionalnom takmičenju.

"Dodatni motiv bila su nam dva dosadašnja poraza od Zvezde, posebno onaj težak poraz u polufinalu Kupa. Sabrali smo se, ušli borbeno u meč i odigrali dobro, pre svega u odbrani", rekao je Milutinov novinarima.

Crno-beli su na tom meču uspeli da zaustave centra Zvezde Bobana Marjanovića na samo pet poena.

"U pripremi utakmice koncentrisali smo na Marjanovića i uspeli smo da ga zaustavimo", dodao je Milutinov.

Partizan, koji je vezao 10 pobeda u Jadranskoj ligi, tri kola pre kraja regularnog dela ima skor od 16 pobeda i sedam poraza i treći je na tabeli, sa jednom pobedom manje od drugoplasirane Budućnosti, a jednom više od Cedevite, koja je četvrta.

"Sada imamo šansu i za drugo mesto na tabeli. Motiv je sada još veći jer želimo da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto - u Evroligu", rekao je Milutinov.

Partizan u naredom kolu gostuje Mega Leksu, a do kraja regularnog dela sezone u Jadranskoj ligi čekaju ga dueli protiv Zadra u Beogradu i Budućnosti u Podgorici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke